U Washingtonu se jučer održavao veliki skup potpore predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu zbog sumnji u veliku izbornu prijevaru.

Deseci tisuća ljudi odlučilo je doći u glavni američki grad i dati svoju potporu američkom predsjedniku. Međutim, nemali broj njih bio je fizički napadnut prilikom dolaska i odlaska na skup.

Stoka iz Antife i Black Lives Matter (BLM) smećarskog pokreta nemilosrdno su nasrtali na sve one koje su vidjeli s obilježjima potpore Trumpu i hodali prema središnjem skupu ili od njega nakon skupa. Pritome nisu birali koga će napasti: žene, djecu, starce…

Predsjednik Donald Trump poručio je da su počinitelji radikalno lijevo smeće i da će biti uhićeni.

“Radikalno lijeva Antifa bagra danas je lako potjerana od velike publike na skupu, da bi se noću, nakon što je 99% okupljenih otišlo, vratila da napadne starije ljude i obitelji. Policija je tamo stigla, ali prekasno. Gradonačelnica ne radi svoj posao!”, napisao je Trump.

Upozoravamo vas da su snimke koje postavljamo uznemirujuće.

Pripadnik smećarskog BLM-a napada prolaznika:

Jedno “hrabro” BLM smeće napalo je starca na biciklu:

BLM Smeće ne bi bilo smeće da ne napada žene s leđa:

Svemu su doprinijeli i organi reda koji su blokirali određene ulice, pa su građani, koji su bili brojčano nadjačani sa skupa morali odlaziti kroz skupine antifašističkog i BLM smeća:

Smeća iz Antife i BLM-a su također maltretirali stariji bračni par te im pokušali ukrasti Trumpovu zastavu:

Ni majka crnkinja s djetetom nije bila pošteđena uvreda i napada od strane BLM smećara:

Obitelj s djecom bila je također meta smećara:

Ovaj mladi par uspio se izvući BLM i Antifa smeću, ali nažalost ne bez napada:

Izvor: Sloboda.hr