njemačka imigranti izbjeglice silovanje

Selin Gören, 24-godišnja ljevičarska političarka i proimigrantska aktivistica, bila je seksualno napadnuta od strane grupe imigranata u siječnju ove godine u gradu Mannheimu.

Nakon što su je bacili na zemlju, dvojica imigranata krenuli su je seksualno silovati dok ju je treći imigrant verbalno vrijeđao na stranom jeziku.

Unatoč početnom strahu, Gören se uspjela othrvati imigrantima i pobjeći. Slučajni prolaznik koji ju je vidio uznemirenu, pozvao je policiju.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije u Europu!

Međutim, unatoč činjenici što su napadači bili arapski imigranti, Gören je policajcima rekla da se radilo o “mješanoj grupi” stranaca i domaćih Nijemaca te da su svi pričali njemačkim jezikom.

Također je izjavila kako ju je grupa napadača samo orobila, ali da ju nisu seksualno uznemiravali.

Selin Gören je članica ljevičarske grupe političara koji se beskompromisno zalažu za tzv. prava imigranata i izbjeglica. Bila je vrlo aktivna u programu “integracije” imigratana u njemačko društvo, a posjetila je čak i izbjeglički centar u Iraku.

Dodajmo da je Gören izjavila kako je prvo pitanje koje joj je policija postavila bilo: “Jesu li napadači bili izbjeglice?”

Rekla je da ju je to razbjesnilo, pa je odgovorila ne.

Nakon što je svom dečku nedavno rekla pravu istinu o tome što se zapravo dogodilo, on ju je uspio uvjeriti kako bi javnosti i policiji morala reći pravu istinu o napadu.

Sada je u njemačku javnost izašla s pravom i istinitom pričom o napadu s namjerom, kako kaže, da uvjeri druge žene kako se ne smiju bojati političke korektnosti prilikom prijavljivanja kaznenih djela.

U svom postu na Facebooku, koji je u međuvremenu izbrisan s njezine stranice, Selin Gören je poručila: “Ono što me stvarno boli jest činjenica da seksistički incident koji mi se dogodio će neizbježno dovesti do više agresije i rasizma.”

“Ne vjerujem da ste vi izbjeglice problem, većina vas ste divni ljudi. Imate ista prava kao i svi ostali da budete sigurni i slobodni.”

Izvor: Sloboda.hr/Express.co.uk

>>> NJEMAČKA: Pro-imigrantska skupina ispričala se nakon što su „počasni gosti“ napastovali žene na njihovoj zabavi

>>> NJEMAČKA U ŠOKU: “Bilo je strašno, bilo ih je na stotine, opkolili su nas i seksualno napastovali”

>>> Njemačka javna televizija ARD priznala stvaranje lažne slike o imigrantima