njemačka imigranti izbjeglice refugees welcome

U posljednje vrijeme, otkako je invazija imigranata na Europu uzela maha, sve više se može čuti o tragikomičnim slučajevima u kojima imigranti dijele svoje „kulturno bogatstvo“ upravo s onima koji njihovu invaziju propagiraju i zagovaraju na svim mjestima. Silovanje aktivistice organizacije „No Borders“ u Italiji, probadanje nožem pro-imigrantskog aktiviste u Njemačkoj od strane imigranta, ali i svima poznato „upozorenje“ upućeno ženama od strane „hrvatske“ pro-imigrantske aktivistice Ines Kalajzić, samo su neki od primjera koji dospiju u medije.

Dakle, da nastavimo ovaj niz, navest ćemo još jedan primjer u kojem su se etno-mazohisti i patološki altruisti susreli s „kulturnim bogatstvom“ te su imali priliku vidjeti kako izgleda „zahvalnost“ onih koje su svim silama odlučili dovesti u svoje okruženje da bi bili s njima potpuno „jednaki“ i „različiti“ u isto vrijeme.

Pro-imigrantska etno-mazohistička skupina nazvana „Refugees Welcome Bonn“ (RWB) donijela je „šokantne“ novosti objavom na svojoj Facebook stranici.

Naime, 7. studenog, zabava koju je ova skupina organizirala u Bonnu, završila je pomalo neslavno. „Posebni gosti“ – velika skupina imigranata – seksualno su napastovali gotovo sve njemačke žene prisutne na toj „zabavi“.

njemačka imigranti izbjeglice refugees welcome

Broj tih incidenata bio je toliko velik, a sama narav incidenata bila je toliko zapanjujuća, da je ova etno-mazohistička skupina bila prisiljena javno se ispričati na svojoj Facebook stranici. Skupina je u svojoj objavi od 10. studenog rekla:

Na zabavi smo uočili kako su neki muškarci zlostavljali, dirali i uznemiravali žene. Kao suorganizatori se želimo ispričati. Tijekom zabave pokušali smo identificirati prijestupnike i navesti ih da napuste mjesto; također smo dali objave u kojima smo zahtijevali da se takvo ponašanje istog trena zaustavi. Međutim, ove mjere nisu dale rezultate. Ispričavamo se zbog toga!

Iako „lijepe riječi“ i „civilizirane molbe“ očigledno nisu dovoljne imigrantima da shvate kako je njihovo nasrtljivo ponašanje neprihvatljivo čak i u etno-mazohističkim krugovima, ovi etno-mazohisti nisu u stanju prihvatiti činjenicu da se ovi imigranti ponašaju po već dobro poznatom obrascu. Umjesto neke razumne reakcije, etno-mazohisti kažu da se „svi mladi muškarci tako ponašaju“, ali da oni:

… ne žele poreći da postoje kulturološke razlike. Međutim, umjesto da samo negativno upiremo prstom u one koji se loše ponašaju, mi vjerujemo da je važni da se svatko uhvati u koštac s ovim različitostima u svakodnevnoj integraciji.

Etno-mazohisti nadalje pišu da će:

… povećati [svoje] napore da ne daju više prostora takvom ponašanju tijekom nadolazećih zabava i drugih događaja. Mi vjerujemo kako je bitno da se međusobno odnosimo s poštovanjem i dijelimo ideju opće jednakosti sa svim ljudskim bićima. To nužno uključuje prihvaćanje ‘NE’, kada se nekome pristupi, umjesto nametanja svoje volje drugoj osobi.

Eto, s obzirom na razmjere iluzija i krajnju samo-mržnju etno-mazohista, vjerujemo da je sam etno-mazohizam svakako zaslužio da se kroz medicinsku, odnosno psihijatrijsku terminologiju, počne koristiti kao još jedan od pojmova koje opisuju teške mentalne poremećaje identične onima kakve recimo imaju osobe koje imaju potrebu da ih netko zlostavlja – mazohisti.

Pa, dok mazohisti teoretski ne ugrožavaju živote onih koji nisu mazohisti, etno-mazohisti bi se mogli svrstati u osobe čiji je um toliko poremećen da su skloni svjesno nametati svoju bolest drugima kao svojevrstan ideal „humanizma“, a ukoliko bivaju odbijeni, tada svoje ideale provode u djelo kao kaznu drugima za to odbijanje. Kao što vidimo, sve češće se događa da su i sami žrtve toga, ali ionako je bitan imidž, a ne razum.

Izvor: Pandora