imigranti djeca televizija mediji

U izvješćima njemačkih televizijskih emisija Tagesschau i Tagesthemen ne pokazuje se nikad prava slika nadirućih imigranata, priznao je glavni urednik vijesti ARD aktuell Kai Gniffke.

Dnevne emisije Tagesschau i Tagesthemen ne odašilju uvijek pravu sliku o imigrantima koji nadiru u Njemačku.

Gniffke je u Hamburgu pred stručnjacima u struci rekao: “Kada snimatelji snimaju izbjeglice, traže obitelji s malom djecom i velikim okruglim očima.”

Međutim, činjenica je da su “80 posto izbjeglica mladi, snažno građeni muškarci, bez obitelji (samci).”

Izbor slika ne treba previše fokusirati na djecu

Informativne emisije koje obiluju slikama često naprotiv prikazuju “obiteljsku sliku”.

To bi se očigledno trebalo promijeniti. “Moramo biti senzibilni tako da se izbor fotografija ne fokusira previše na djecu”, najavio je glavni urednik Gniffke uglednom njemačkom listu Focusu.

Za izbor slika u pojedinim vijestima po Gniffkeu odgovorni su dopisnici na licu mjesta.

Imigranti djecu namjerno guraju u prvi plan i na ograde

Podsjetimo, geostrateg admiral Davor Domazet Lošo gostujući na Hrvatskom radiju, rekao je da djecu imigranti namjerno guraju u prvi plan i služe se djecom za prolazak preko granica.

“Te su izbjeglice namjerno držane u kampovima. One su pripremane po vojnoj doktrini na način modularnoga tipa i kada vidite kako dolaze, taj modul izgleda ovako: naprijed dolaze žene, nose djecu, ili muškarci nose djecu na ramenima ili u naručju da bi oni humanitarno rekli evo ne možete vi protiv djece, oni se pomoću njih koriste da probiju prostor što dublje u Europu, a iza njih ide dvadeset do četrdeset godina mladi ljudi. Ide ona populacija koja će ekspanzivno demografski potpuno promijeniti sliku Europe.”

“Nadalje, ako njih slušate, oni svi govore da idu u Njemačku i skandinavske zemlje. To je tek prvi val. Novi val će doći, drugi, treći, četvrti će slijediti, kako se bude zasićivalo od sjevera prema jugu doći će i do nas”, upozorio je admiral Domazet Lošo.

Izvor: Sloboda.hr/Narod.hr/Focus.de