josip manolić udbaš

Zloglasni Udbaš Josip Manolić oženio se u 97. godini. Vjenčanje s 36 godina mlađom Mirjanom Ribarić održalo se na Krku 30. travnja, no par je vijest uspio održati u tajnosti do prije nekoliko dana.

“Nikakve velike svadbe nije bilo, imali smo samo posebni ručak”, kazao je Manolić za Index.

“Kad sam bio mlad, imao sam drugačije mišljenje o braku. Čovjek kako stari sve je više ovisan o drugome, a meni i mala pomoć jako puno znači”, otkrio je nadodavši kako njihova “ljubav” ionako nije od jučer.

Par je odlučio da više nema smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Na medeni mjesec, kako kažu, ne planiraju ići.

Poznanstvo Manolića i Ribarić traje već godinama. Oboje su se na izborima 1999. godine nalazili na listama Hrvatskih nezavisnih demokrata, on je bio prvi na listi u drugoj izbornoj jedinici, dok je ona bila prva na listi u 11. izbornoj jedinici (dijaspora).

Njegova prva supruga, Marija Eker Manolić, poginula je u požaru 2003. godine u 82. godini života.

U emisji Bujica, voditelj Velimir Bujanec je u svom stilu čestitao Manoliću. ”Ovom prigodom ekipa Bujice i ja osobno čestitamo Josipu Manoliću, koji se u 96-oj godini oženio 30 godina mlađom suprugom. Vjenčanje je obavljeno 30. travnja, na otoku Krku, na dan smaknuća Zrinskih i Frankopana, što je možda bilo slučajno”, kazao je simpatično Bujanec.

Izvor: Sloboda.hr/Index.hr/net.hr
Foto: Bujica