zlatko hasanbegović bojan glavašević debata

Danas je u organizaciji 24 sata održana debata između tehničkog ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića (HDZ) i Bojana Glavaševića (SDP), kojeg se spominje kao mogućeg ministra kulture u slučaju da pobijedi Narodna koalicija.

Debatu, koja je bila poprilično žustra, moderirao je novinar 24 sata Boris Rašeta.

SDP-ovac Bojan Glavašević svoj je nastup gotovo u potpunosti temeljio na već davno prožvakanim klevetama naspram dr. Hasanbegovića i dosadnim parolama o ljudskim pravima, pravima manjina itd. Tijekom čitave debate Glavašević se doimao dosta zbunjenim, kao da ni sam ne vjeruje u “argumente” koje je očito morao reći protiv dr. Hasanbegovića.

S druge strane, dr. Zlatko Hasanbegović u potpunosti je dominirao debatom, vrlo lako razmontirao Glavaševićeve jeftine klevete te vrlo jasno argumentirao i artikulirao svoje političke stavove.

Zanimljiv komentar o održanoj debati na svom je Facebook profilu objavio kolumnist Večernjeg lista Borislav Ristić: “Hasan izdominirao. Nije jasno kako ljevica ne može iznjedriti nekog tko bi bolje predstavljao njihove stavove od Glavaševića. Ajde što se ne razumiju u ekonomiju, ali zar kultura nije njihovo glavno idejno-političko bojište još od Gramscija i KTD-a?”

Kako je izgledala debata pogledajte u priloženoj videosnimci:

Izvor: Sloboda.hr
Foto: Snimka zaslona