Ako niste znali kako funkcionira “kultura otkazivanja” (“cancel culture”), sada ćete naučiti:

1.) TRAM 11 izbaci novi album “Jedan i jedan”. Izdavač albuma je diskografska kuća Menart Label. Album je prepun politički nekorektnih pjesama koje pogađaju u srž problema današnjice.
2.) Menart Label se javno hvali albumom.
3.) TRAM 11 gostuje u RTL Direkt kod Mojmire “wanna be” Šprajc.
4.) Pupovčev portal “Novosti” objavi tekst pod naslovom “Tramvaj zvan mržnja”, gdje TRAM 11 optuže za sljedeće: homofobija, mizoginija, šovinizam, jugofobija, srbofobija, antikomunizam, negiranje ustaških zločina, mržnju prema medijima i liberalnom civilnom društvu, prozivanje “izdajnika” i prizivanje militarizma.
5.) Album postaje popularan.
6.) ((( NEŠTO SE DOGODI )))
7.) Mojmira “wanna be” Šprajc javno se ograđuje i kaje zbog toga što je zvala TRAM 11 u studio: “Nisam znala koliko im je skandalozan album”.
8.) Papčinska i klošarska diskografska kuća Menart Label otkazuje suradnju s TRAM 11 i povlači novi album iz prodaje i javnosti. Taj potez Menart Label opravdava podupiranjem “slobode govora i različitosti”.

ŠTO SE DOGODILO POD TOČKOM 6.) ?

Ono što se dogodilo pod točkom 6.) jest ključni korak u kulturi otkazivanja, a to je pritisak onih koji su se prepoznali u stihovima pjesama. Prepoznali su se jako dobro svi, kako ih je TRAM 11 dobro nazvao, “pušići”. Prepoznali su se “orjunaški unučići”, “bipolarni bipsići”, “Danka partizanka”, “hejteri šahovnice” i “klonovi s pozornice”. Ali i “duboka država koja smrdi na boljševike”, “dezerteri koji vode državu” te oni koji se “bore za abortuse”. Prepoznali su se i oni koji “ne vole kuhare”, a “dobro grabe iz lonca”, svi oni koji su “tu zbog novca kao mit iz Jasenovca”. Prepoznali su se svi kojima je “petokraka na čelu, a u očima dugine boje”, oni koji su u “udrugama koje milijardu kuna broje”.

Tom pritisku prepoznanih “pušića” na kraju nije odoljela diskografska kuća Menart Label i vrlo brzo, doslovno preko vikenda, povukla album. Dakle, dogodilo se doslovno ono što je TRAM 11 i opisao u svojim pjesmama.

ŠTO SAD?

Ono što je sada potrebno napraviti jest da TRAM 11 od svih nas dobije maksimalnu potporu. Dakle, kupite album, kupite rekvizite (majice itd.), posjetite koncerte kada do njih dođe, javno dijelite pjesme preko društvenih mreža itd. Ovo papčinsko i klošarsko otkazivanje treba iskoristiti, tako da ovaj album postane najprodavaniji i najpopularniji album godine.

TRAM 11, moju potporu imate!

Menart Label, Novosti, RTL Direkt i ostali papci i klošari – za vas imam samo jednu poruku: #PŠK

Autor: Frano Čirko / Sloboda.hr

>>> Frano Čirko: Krenula je pro-imigrantska medijska ofenziva