U godinu dana na vlasti čini se kako Zagreb i dalje “grca” u smeću, a zagrebačka vlast još nije iznašla rješenje. Zbog toga su zagrebački Hrvatski suverenisti u srijedu izveli mali performans i papirnate “table” postavili na hrpe otpada, kojih u Zagrebu nažalost ima na svakom koraku.

Tomislav Tomašević svoju političku karijeru gradio je kao borac za zaštitu okoliša, a u kampanji je, osim što je plesao sa svojom moćnom gomilicom, isticao kako ga zanimaju komunalne teme te da među prioritete pripada uređivanje problema otpada u Zagrebu, a ne ideologija.

Stvari, međutim, stoje drukčije. Zagreb se guši u otpadu, nije mu pomogao predizborni ples, Tomaševiću očito nisu pomogle njegove publikacije poput ‘Panekološki humanizam: čovjek, priroda i društvo'”, poručili su zagrebački Suverenisti.

“Pored problema s dječjim vrtićima i bez suspendiranja mjere roditelj-odgojitelj, pored problema s voznim parkom javnog prijevoza, pored nevjerojatne usredotočenosti na udvostručavanje kadrova, odnosno troškova u gradskim uredima, pored prometnog nereda koji dodatno potiču svojim infantilnim idejama i rješenjima iz studentskih seminara, možemovci bi mogli naći i vremena za rješenje koje je ponudio kreativni zagrebački SDP – brendiranje Trga Republike Hrvatske imenom jugoslavenskog diktatora odgovornog za smrt stotina tisuća nevinih ljudi”, kazao je predsjednik zagrebačkih Suverenista Krešimir Kartelo i zagrebačkoj vlasti poručio:

“Dečki, cure i ostala bića iz vladajuće garniture, hvatajte se komunalnih tema, a ne Tita”. 

Trg plesnih pokreta Možemosa
Trg komunalnih tema
Trg žrtava plesnih pokreta Možemosa
Trg žrtava panekološkog humanizma

Izvor: Sloboda.hr