miloraddodik_screnshotbntv625

Iako je tema javne tribine rukovodstva Republike Srpske održane prije dva dana u Istočnom Sarajevu bila “Aktualna političko-ekonomska situacija u Republici Srpskoj”, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik održao je klasičnu predizbornu tribinu.

U svom stilu pljuvao je i napadao svoje političke protivnike, a nakon provokacija na račun BN televizije, ekipa BN TV-a napustila je skup.

“Došao sam vam reći da BN televizija laže i da ih ne slušate”. Ovim riječima počela je javna tribina Predsjednika Republike Srpske.

Nakon uvodnog izlaganja Dodik je uvjeravao prisutne na javnoj tribini kako Republiku Srpsku nitko ne voli, kako ju svi žele uništiti, ali na svu sreću on je dovoljno hrabar i neustrašiv pa ju neće dati.

Priznao je da su bitange pokupovale jeftino poduzeća u Srpskoj, ali gle čuda, te bitange nisu njegovi kumovi i prijatelji već neki koje su doveli stranci. Prisutni na tribini su saznali da Miloradu Dodiku i Vladi R. Srpske ne trebaju novci MMF-a jer stižu novci iz Rusije. “U narednih 10-ak dana”, obećava predsjednik, “biti će ‘para’ za sve”.

Što se tiče opozicije ona je dok je bila na vlasti uništila R. Srpsku, smatra Dodik i predala je na upravljanje OHR-u, ali njegovim dolaskom na vlast to se promijenilo.

“Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj”, reče predsjednik pred okupljenim glasačima, među kojima je bilo žena i djece.

“Samo politika SNSD-a može sačuvati R. Srpsku i vrlo brzo od nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije, politika dodvoravanja uništit će Srpsku za 6 mjeseci. Vidite kako su, je..te plakali za Mirkom Šarovićem”, progovorio je ponovo “diplomatskim” rječnikom predsjednik R. Srpske.

U više navrata Dodik je spomenuo spominjao BN televiziju, a kada je postao vulgaran ekipa BN TV-a odlučila je napustiti predizborni skup najavljen kao javnu tribinu o političko-ekonomskoj situaciji u R. Srpskoj.

Autor: Sloboda.hr/BN TV
Foto: BN TV Screenshot