o-TIMOTHY-FREDERICK-KNIGHT-facebook

Timothy Frederick Knight (na slici) u procesu je suđenja zbog nekoliko krađa automobila. Kako nije imao sredstvo prijevoza kako bi stigao na svoje posljednje ročište, odlučio je učiniti ono što mu je do tada odlično polazilo za rukom: ukrao je automobil kako bi stigao na vrijeme.

53-godišnji stanovnik San Francisca, koji je do sada osuđen čak sedam puta, uhićen je 15. veljače u Daly Cityu pod sumnjom da je posjedovao ukradeno vozilo. Knight je tada oslobođen uz jamčevinom od 50.000 dolara za krađu auta, te mu je saslušanje određeno za 3. travnja.

Međutim, dan prije svog saslušanja, Knight, pošto ne posjeduje automobil, ukrao je vozilo marke Honda kako bi se pojavio na preliminarnom saslušanju na sudu. Knightov slučaj je nastavljen, stoga se navodno vratio u ukradeno vozilo kako bi se odvezao od sudnice do doma.

No, osuđeni kradljivac automobila nije znao da je policijska služba za suzbijanje krađe vozile (Theft Task Force) na vozilo potajno ugradila uređaj za praćenje.

Navodi se da je policija primjetila Hondu dok je bila parkirana pokraj suda. Svijetla su bila udarena, a odvijač je još ležao na tlu.

Agenti Task Forcea uhitili su Knighta dok je pokušavao pobjeći što dalje od sudnice. Knight se za nove optužbe krađe vozila, očitovao kako nije kriv. Pojavio se na sudu u srijedu kako bi mu se odredio datum suđenja u lipnju, te se ponovno pojavio na sudu prošli petak zbog preliminarnog saslušanja koje se tiče prethodnih optužbi.

Zbog ove posljednje nesmotrene idiotarije, Knight je smješten iza rešetaka, a nova jamčevina je više od tri puta povećana i sad iznosi 165.000 dolara.

Čini se da stare navike teško nestaju.

Autor: Sloboda.hr/newsone.com