trumpFoto: Snimka zaslona

Američki predsjednik Donald Trump u razgovoru za američku televiziju ABC News dotaknuo se i nedavnih Ženskih marševa koji su organizirani protiv njega te se zapitao zašto su toliko eksponirani dok s druge strane mediji slabo ili nimalo prate također mnogobrojne skupove koji se zalažu za život.

Jedan takav održat će se u petak, a na njemu će sudjelovati i potpredsjednik SAD-a Mike Pence, što će ujedno biti i prvi put u povijesti da tako visoki dužnosnik službeno dolazi na marš za život u Washington te će održati i govor.

NOVINAR: Jeste li mogli čuti glasove žena koje su protiv vas prosvjedovale? Kažu da je bilo oko milijun ljudi?

TRUMP: Ne, nisam ih mogao čuti. Da, bilo ih je puno. A bit će ih puno i u petak, ljudi koji se zalažu za život. Rekli su mi da će biti jednaki broj ljudi, možda i više od ovih koji su bili ovdje i oni kažu da mediji ne prikazuju njihove skupove….

NOVINAR: Vidjeli smo marševe diljem SAD-a, vi ste također predsjednik i tih ljudi. Osjećate li odgovornost da biste trebali doprijeti do njih i ujediniti ih i što biste im poručili?

TRUMP: Trebam doprijeti do njih, ali moram reći da smo nedavno imali izbore i mnogi od njih su glasovali, a mnogi i nisu. Ono što želim reći jest, da apsolutno imam odgovornost prema svima, uključujući i one koji nisu glasovali za mene.


Izvor: Sloboda.hr/Narod.hr