Marko Perković Thompson sinoć je u Splitu proslavio pravnu pobjedu za “Bojnu Čavoglave” i pokliča “Za dom spremni” na početku te pjesme. Proslavu je proslavio u društvu čelnika Desne lige, koju čini koalicija stranaka Neovisni za Hrvatsku, HSP i Generacija obnove.

Naime, Thompson je pobjedu proslavio u društvu svoga odvjetnika i nositelja liste Desne lige za VI. izbornu jedinicu Davorina Karačića, ali i u društvu Brune EsihKrešimira Kartela, čelnih ljudi Neovisnih za Hrvatsku i nositelja lista Desne lige za X. i I. izbornu jedinicu.

Proslava i druženje s Tompsonom četiri dana uoči izbora vrlo je konkretna podrška popularnog pjevača kandidatima “Desne lige”.

Lista broj 4, kandidat broj 1

Podsjetimo, visoki prekršajni sud danas je na općoj sjednici svih sudaca odlučio da poklič “Za dom spremni” na početku pjesme “Bojna Čavoglave” Marka Perkovića Thompsona nije prekršaj protiv javnog reda i mira.

Predsjednica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih, uz čestitku Thompsonovom odvjetniku  i poznatom članu NHR-a, Davorinu Karačiću, taj dan nije krila oduševljenje

– Službeno je! Od danas bez straha od progona i s ponosom (što činili smo i prije) možete koristiti pozdrav HOS-a i svih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, napisala je Esih i objavila priopćenje Visokog prekršajnog suda.

Foto: Facebook