matija_v

Samozvani pedofil Matija Babić agresivno promiče seksualizaciju djece u Hrvatskoj, tvrdi u priopćenju inicijativa Ne dirajte djecu, kojoj je “misija ukazati na kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”.

Ako ćemo usput raskrinkati hrvatski pedofilski lobi – tim bolje, kažu u inicijativi i dodaju da je na njima da objedine sve, “bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, seksualnu orijentaciju – svi smo zajedno”.

“Postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne”, ističu u inicijativi.

>>> Potpišite peticiju protiv pedofilskog Kinsey instituta kojeg podržava ministar Jovanović!

“Ovaj i ovakav tzv. spolni odgoj trenutno nasilno gura Željko Jovanović. Govorimo o tzv. spolnom odgoju koji se temelji na pedofiliji. Autor tog nastavnog plana i programa je Aleksandar Štulhofer, suradnik deklariranih pedofila, stipendist i suradnik Kinsey instituta, te organizator konferencija o seksualnim istraživanjima, na koje je u Hrvatsku na račun hrvatskih poreznih obveznika dovodio deklarirane pedofile da drže predavanja i time utječu na seksualnu politiku Hrvatske”, tvrde u priopćenju.

Klikni LIKE ako misliš da Matiju Babića treba strpati u zatvor!

Na popisu Kinsey instituta, www.kinseyinstitute.org, nalazi se i dr. Gordana Buljan Flander. I ovim putem javno je prozivamo i pitamo: što Vi, gđo Buljan Flander, radite na popisu Kinsey instituta, koji se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece, a ovdje nam prodajete priču o brizi za djecu, pita inicijativa.

“Prozivamo i pitamo samozvanog pedofila Matiju Babića što je zapravo htio reći sa svojim člankom kojeg je naslovio “Pedofil na Madagaskaru”, a u kojem priča o svom putovanju za Madagaskar te, među ostalim, navodi: Šesnaestogodišnjakinjama ne opraštam,” stoji u priopćenju.

>>> Jovanović ravnateljima naredio da spriječe podjelu letaka ‘Ne dirajte djecu’!

Čl. 87, stavak 7, hrvatskog kaznenog zakona kaže: “Dijete je osoba koja nije navršila 18 godina života”, podsjećaju.

“Kako bi pokazali i dokazali svoje istinsko osuđivanje kaznenog djela pedofilije, pogotovo seksualnog zlostavljanja dojenčadi i djece, Jovanovića, Štulhofera, Buljan Flander i samozvanog pedofila Matiju Babića pozivamo da promijene stranu i da zajedno s nama prokažu kazneno djelo pedofilije na kojem se zasniva Kinsey institut, te na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”, zaključno priopćava inicijativa “Ne dirajte djecu”.

Izvor: narod.hr