mima simić hasanbegovićFoto: Snimka zaslona

Ana Marija Simić, rigidna i ekstremna ljevičarska LGBT aktivistica, poznatija kao Mima Simić, unatoč tome što je bila članica Povjerenstva za neprofitne medije Ministarstva kulture i to 2013., 2014. i 2015. godine, na svojem Facebook profilu smjenu dosadašnjeg ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića proslavila na jedan nimalo kulturan način.

mima simić hasanbegovićFoto: Facebook

Podsjećamo, Simić je bila honorarna članica povjerenstva Ministarstva kulture za dodjeljivanje sredstava neprofitnim medijima, koje je u neviđenom i očito namještenom postupku u svega tri sata uspjelo pregledati i ocijeniti 91 prijavu – i sredstva dodijeliti malo poznatim i slabo čitanim lijevo-liberalnim portalima, većinom feminističke, ateističke i homoseksualne agende.

Uz to, ova bivša voditeljica emisije Peti dan na Hrvatskoj televiziji, bila je i “umjetnička” savjetnica u HAVC-u, a još se svi sjećamo i promotivnog spota Nedjeljom u 2 u kojem su Stanković i Simić zapjevali “Homoseksualci budimo svi”, kao i koliko je borbeno sudjelovala u kampanji protiv referenduma o braku.

Izvor: Sloboda.hr/Narod.hr