slavonski brod, voda, čaša, crodux

Lokalni slavonskobrodski portal ebrod objavio je fotografiju čaše vode iz Slavonskog Broda. Na površini je jasno vidljiva masna mrlja. Fotografiju je portalu ebrod poslala čitateljica iz naselja Zrinski-Frankopan iz Slavonskog Broda.

“Čula sam od ljudi da je voda masna, ali da se to vidi tek kada malo odstoji. Natočila sam jučer poslijepodne u 17 sati i već oko 21 sat vidjela se manja količina masnoće. Jutros je na površini vode u sredini čaše vidljivo formirana masna mrlja u sredini”, napisala je čitateljica tog portala.

“Netko ipak nešto krije, nemoguće da je voda ispravna, a tako masna, ne može to biti samo kod mene. Od kako je objavljeno da je voda ispravna kombinirali smo, pili flaširanu vodu, ali i vodu iz slavina, od jutros kada sam vidjela kako izgleda, sigurno ju više neću piti, a ovaj uzorak planiram odnijeti u Zavod za javno zdravstvo”, dodala je.

Podsjetimo da je Stručno povjerenstvo Ministarstva zdravstva na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prije devet dana, dakle 9. travnja, objavilo da se voda na području Slavonskog Broda smatra zdravstveno ispravnom te se može koristiti za piće i ostale kućanske potrebe.

slavonski brod, voda, čaša, crodux
Izvor: Sloboda.hr/ebrod.net