ivan pernar živi zidFoto: Snimka zaslona / Z1

Saborski zastupnik Živog zida opet je napustio TV studio. Za vrijeme gostovanja na Z1 televiziji izašao je iz studija jer mu voditelj “nije dao da kaže istinu o Stankoviću”, kaže Pernar na svojoj Facebook stranici.

Dalje napominje da ima samo dva uvjeta za gostovanje na televiziji.

“Imam samo dva uvjeta za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bi trebao govoriti, a što ne bi.

Ako ne želite čuti, što imam za reći ili vas smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulirati, takvih ima bezbroj”, poslao je Pernar poruku voditeljima emisija.

Što se dogodilo u emisiji?

Pernar je kazao kako Stanković nije bio korektan prema njemu. “Jučer nisu bili korektni prema meni. Stanković je jedna odvratna ličnost”, rekao je na što ga je voditelj zaustavio rekavši da nije u redu da mu vrijeđa kolegu.

Na te riječi, Pernar je, baš kao i jučer kod Stankovića, zaprijetio da će otići iz emisije, ako mu ne da da dovrši. Kada je voditelj pokušao još nešto reći, Pernar se ustao i otišao uz riječi “nemojte me maltretirati”.

>>> VIDEO: Pogledajte kako je Ivan Pernar danas napustio studio Z1 televizije!

Izvor: Sloboda.hr/Index.hr/Facebook