živi zid ivan pernar

Ivan Pernar iz Živog zida jučer je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju napada na Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001. godine, pri čemu je na poznate blizance stavio natpise HDZ i SDP i pored toga tekst: “11. rujna dan kada padaju “blizanci”.

Nakon što su ga mnogi prozvali zbog “niske samopromocije”, Pernar se nije dao smesti, te odlično odgovorio svim kritičarima i pojasnio: “Ljude uznemirava grafika s “blizancima”, ali ih ne uznemirava to što je Amerika dovela Talibane na vlast i bila prijatelj s Osamom bin Ladenom. Ne smeta ih ni to što je Amerika stvorila ISIL, niti će itko nju prozivati zbog toga što ISIL radi. Za žrtve Američke politike nema poštovanja, jer je Amerika “sveta krava”, a mi svi ostali smo potrošna roba. Politički je nekorektno spomenuti ono što se događa u Palestini, međutim, da sam politički korektan, što god to značilo, ne bi ja bio Ivan Pernar, nego bi se zvao Jandroković, Šuker, Josipović ili nešto slično”.

Jutros je pak zaključio: “Ono što hoću naglasiti jest da je komunikacija Milanovića i Plenkovića sve pomirljivija i da je vrlo izvjesno da bi moglo doći do velike koalicije, što bi na kraju dovelo do paradoksa da glas za HDZ bude glas za SDP i obrnuto”.

Izvor: Sloboda.hr/Facebook
Foto: Facebook