kumrovec josip broz tito antifašisti pupovac mesić

U Kumrovcu ispred rodne kuće masovnog ubojice i komunističkog zločinca Josipa Broza Tita, jučer je održan skup pod nazivom “U mladosti je radost – u radosti je mladost”.

Skup je obilježilo masovno kršenje niza zakona Republike Hrvatske: od veličanja masovnog ubojice i jednog od najvećih krvnika u povijesti čovječanstva Josipa Broza Tita, preko isticanja komunističkih simbola pod kojim su počinjeni najveći masovni zločini nad Hrvatima od Bleiburga do Ovčare, pa sve do otvorenog poticanja na mržnju prema Hrvatima i opravdavanja masovnih komunističkih zločina.

Policija na sve to nije reagirala, što je dokaz kako još uvijek ne živimo u pravnoj i demokratskoj državi.

Obilježavanju je prisustvovalo više tisuća obožavatelja masovnog ubojice Tita, pri čemu su prednjačili “gosti” iz Srbije, Republike Srpske i Slovenije.

Klikni LIKE ako smatraš da je policija trebala spriječiti veličanje masovnog ubojice Tita!

“Govornici su se osvrnuli na Titov lik i djelo, te na to što se o njemu ne govori na temelju istinitih povijesnih činjenica. Među njima su bili i bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, načelnik općine Kumrovec Dragutin Ulama, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek, predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske Franjo Habulin i drugi”, istaknuo je predsjednik Zajednice udruga antifašista grada Zagreba i Zagrebačke županije Petar Raić, a među viđenima je bio i predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac, dok je voditelj programa bio radijski spiker Dubravko Sidor.

Bal vampira je pratio program nastupa kulturno-umjetničkih društava: nastupio je Partizanski zbor, te gosti iz BiH.

Izvor: Sloboda.hr/Hina