Prošli tjedan preminula je Ankica Lepej, koju se u medijima naziva “prvom hrvatskom zviždačicom”. 

Naime, Ankica Lepej je kao zaposlenica Zagrebačke banke odala bankarsku tajnu, počinila kazneno djelo te otkrila hrvatskoj javnosti da supruga prvog hrvatskog predsjednika Ankica Tuđman ima ušteđevinu u toj banci od 210.000 njemačkih maraka i 15.000 dolara. Dakle, radilo se o oko 100.000 eura što i nije neki basnoslovni iznos za jednog predsjednika države, koji je uz vođenje države vrlo uspješno prodavao svoje knjige.

Usporedbe radi, kada je u javnosti otkriveno da ljevičarka Rada Borić ima ušteđevinu od 150.000 eura, 11.000 dolara i paket dionica multinacionalne kompanije T-com, javnost se nije uznemiravala.

No, ostavimo Radu Borić i vratimo se na Ankicu Lepej. Dotična je zbog svog “junačkog” razotkrivanja Franje Tuđmana do dana današnjega u medijima, uglavnom onim lijeve provenijencije, bila proglašavana heroinom i moralnom vertikalom.

Tim povodom, redakcija portala Sloboda.hr odlučila je istražiti je li Ankica Lepej zaista moralna vertikala.

Istražili smo njezin Facebook profil na kojemu je Lepej bila vrlo aktivna te gotovo svakodnevno objavljivala komentare o aktualnim temama. Na prvi pogled mogu se uočiti puno nepismenih objava punih uvreda i ljevičarskih floskula. No, među njima ima i onih koji su i više od uvreda i floskula.

“Neka mi netko nešto veli protiv Golog otoka i TITA! Tito je znao!”

Naime, Ankica Lepej više je puta otvoreno veličala masovnog ubojicu i komunističkoga diktatora Josipa Broza Tita. Pri tome je čak i opravdavala logor Goli otok, kojega je Tito prvotno otvorio za vlastite političke oponente, a zatim i za sve one koji se na bilo koji način nisu slagali s komunističkim režimom ili se za njih sumnjalo da s njime ne slažu. Monstruzna mučenja i ubojstva obilježila su taj logor.

“Neka mi netko nešto veli protiv Golog otoka i TITA! Tito je znao kako nas obraniti od ustašije”, napisala je jednom zgodom Ankica Lepej u očitom naletu bijesa.

“Samo jedan Josip Broz Tito”, napisala je također Ankica Lepej.

Imala je Ankica Lepej i par dobrih riječi i za Miroslava Škoru: “Gnjido jedna klerofašistička nediraj nam Tita. SF SN”.

“Zločini nad građanima Hrvatske neuporedivi su sa Titovim ‘zločinima'”

Lepej je i pisala kako je masovni ubojica Tito bio šef “uređene države” i da su njegovi navodni zločini neusporedivi sa zločinima u demokratskoj Hrvatskoj.

Tito je bio šef uređene zemlje. Danas ga kriminalci koji vladaju Hrvatskom nazivaju „diktatorom“ i „zločincem“. Meni smeta što Tita ocenjuju gori od njega. Danas je svaka hrvatska kuća, svaki stan u kojem žive obični hrvatski građani, Goli otok na kojem tucamo kamenje da bismo fizički opstali. Zašto ne govorimo o današnjim diktatorima? Zločini koji su izvršeni nad građanima Hrvatske za vreme vladavine „demokracije“ neuporedivi su sa Titovim „zločinima“.

“Ovi naši samodopadni političari nisu uspjeli stvoriti državu po mjer čovjeka, dok je naš TITO uz srp, čekić i kramp uspio! SF/SN”, također je napisala Ankica Lepej.

“Slažem se s Pupovcem!”

Ankica Lepej javno je istupala i protiv domoljubnog pozdrava “Za dom spremni”, ali i podržava Pupovca u nastojanju da se taj pozdrav zabrani:

“Jebeš sav taj ustaški, lopovski i katolički šljam”

Iz mora odvratnih i prostačkih napisa Ankice Lepej, za kraj ćemo izdvojiti samo jedan koji sve govori o tome je li Ankica Lepej bila “moralna vertikala” ili nije:

“Jebeš ustašu koji u crnoj uniformi izgleda kao mali pomoćnik dimnjačara. Jebeš i onog Keruma koji ne zna ni u koju kutiju na izborima treba ubaciti listić, jebeš i građane Splita i Zagreba koji glasaju za te kretene. Jebeš i “U ime obitelji” koji su u stanju u ime obitelji pobiti sve koji ne misle kao oni, jebeš i hrvatske katoličke popove koji stalno zabadaju nos u pičke Hrvatica, one su im problem, a u ime pojebane djece i pasa nikad neće organizirati marš. Jebeš sav taj ustaški, lopovski i katolički šljam.”

Autor: Sloboda.hr
Foto: Sloboda.hr