big97272331zcnbgrpdsx

Objavljujemo demanti Turističke Agencije – Alga Travel na članak “OTKRIVAMO identitet “hrabrog” ljevičarskog ekstremista koji je napao katoličku aktivisticu”. Također, ovim putem se ispričavamo dotičnoj Agenciji zbog objave navodne informacije o mjestu zaposlenja Nevena Kovačića koji je skrivio incident opisan u članku. Demanti prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

U vezi Vašeg članka od 21.09.2014. u kojem spominjete ime naše Turističke Agencije – Alga Travel Agency d.o.o. i povezujete nas sa gospodinom Nevenom Kovačićem:

OTKRIVAMO identitet “hrabrog” ljevičarskog ekstremista koji je napao katoličku aktivisticu

naglašavamo da dotični gospodin nije naš zaposlenik, niti je to ikada bio.

Javnom objavom neistinite informacije da je dotični naš zaposlenik povrijedili ste ugled naše Agencije i načinili nam nenadoknadivu štetu, što podsjećamo prema Kaznenom zakonu Republike Hrvatske povlači i kaznenu odgovornost.

Molimo Vas da momentalno skinete navedeni članak, odnosno dio u kojem se spominje ime naše Agencije, te da javno objavite demanti da je gospodin Neven Kovačić zaposlenik naše Agencije, te očekujemo Vašu javnu ispriku.

Najoštrije osuđujemo nasilni čin navedenog gospodina i zahtjevamo da se najoštrije sankcionira u skladu sa zakonom”, stoji u demantiju koji potpisuje Lordan Ćosić.