Saborski zastupnik i međunarodni tajnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica na Facebooku se pohvalio fotografijom na kojoj se nalazi u društvu s Ivicom Dačićem i Željkom Komšićem.

Izgleda kako je prvotna ideja bila da se Bartulica pohvali fotografijom s poznatim američkim boksačem Evanderom Holyfieldom, no time je izgleda nehotice (ili ne?) otkrio u čijem je društvu jeo i pio.

Kako bi stvar bila još zanimljivija, događaj na kojemu se Bartulica družio s Dačićem i Komšićem zapravo je bio “molitveni doručak” Joea Bidena u Washingtonu.

Joe Biden podržava Domovinski pokret?

Domovinski pokret ovu je vijest o sudjelovanju na molitvenom doručku Joea Bidena ushićeno objavio na svojoj Facebook stranici.

“Amerikanci vide DP kao novu snagu koja budi nadu u Hrvatskoj”, objavili su u naslovu objave iz Domovinskog pokreta.

S obzirom na to da se radi o molitvenom doručku Joea Bidena na kojemu su Amerikanci Bartulicu smjestili odmah pored “Malog Slobe” Ivice Dačića i nelegitimnog predstavnika Hrvata u BiH Željka “Sejde” Komšića, a Bartulica očito nije ima ništa protiv toga kada je objavio i fotografiju s njima u društvu, upitno je kakvu to “snagu” Bidenova administracija vidi u DP-u i s kojim motivima.

>>> Domovinski pokret uklonio ulicu Mile Budaka, pa otišao u Jasenovac na komemoraciju

Savjetovao Josipovića, hvali Europsku uniju, pohodi Jasenovac, doručkuje s Dačićem, Komšićem i Bidenom…

Inače, ovo je jedan u nizu kontroverznih političkih istupa bivšeg savjetnika Ive Josipovića Stjepe Bartulice. Mnogi se pitaju što taj čovjek uopće radi u Domovinskom pokretu i to na mjestu međunarodnoga tajnika. No, izgleda kako je njegovo mjesto u vodstvu Domovinskog pokreta vrlo sigurno, s obzirom da su njegovo sudjelovanje na Bidenom doručku u društvu Dačića i Komšića javno pohvalili Ivan Penava i Stipo Mlinarić Ćipe.

Podsjetimo, prošle je godine Bartulica sudjelovao na kontroverznoj komemoraciji u Jasenovcu i to dan nakon što je Domovinski pokret zajedno sa SDP-om u Slavonskom Brodu Ante Prkačina uklonio naziv ulice hrvatskog književnika dr. Mile Budaka.

Također, u svom posljednjem nastupu u emisiji “Nedjeljom u 2” Alaksandra Stankovića međunarodni tajnik Domovinskog pokreta vrlo je afirmativno govorio o Europskoj uniji.

>>> Stjepo Bartulica gostovao kod Stankovića: “Dobro je da je Hrvatska u Europskoj uniji”

Simpatizeri DP-a iskritizirali Bartulicu

Zanimljivo je bilo pogledati komentare ispod objave Domovinskog pokreta. Izgleda da simpatizerima nisu promaknula dva “detalja” u obliku Malog Slobe Dačića i Sejde Komšića, pa su žestoko iskritizirali Bartulicu.

“Savezništvo s kabalom”, “DP je globalistička pudlica”, “A iza mali sloba i mali sejdo”, “Jako ste bitni Amerikancima”, “Bože dragi pomozi nam”, neki su od komentara.

Izvor: Sloboda.hr
Foto: Facebook