peršin čaj mršavljenje brzo

Peršin, biljka koju koristimo kao začin, ima magične moći. Njegova količina u jelima je uvijek mala, zato nije dovoljna da pokrene izlučivanje nagomilanih tekućine u tijelu. Američki doktor, John R. Christopher važio je za dobrog poznavaoca biljnih lijekova. Često je svojim pacijentima savjetovao peršin kao lijek za bubrege.

Peršin je odličan saveznik u borbi protiv urinarnih problema, bubrežnih oboljenja i jak diuretik. Kao lijek može se koristiti korijen i listovi peršina. Postoji mnogo recepata za pripremu čaja od peršina, a čitateljica portala Aura.ba Ramiza Terzimehić (39) ispričala je: “Peršin je čudo. U četvrtak sam imala 72 kg, a dva dana poslije pet kilograma manje. Ne radi se o kilogramima sala, nego o nagomilanoj vodi koja je napustila moje tijelo. Osjećam se super lagano.”

Ramizin recept je sasvim jednostavan. U kipuću vodu (oko litra) dodajte 5 velikih žlica nasjeckanog peršina. Vodu pustite neka odstoji oko dvadesetak minuta, nakon toga čaj možete procijediti ili piti zajedno s isjeckanim peršinom.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

“Za čaj od peršina sam se odlučila zbog problema s bubrezima. Svi savjetuju uvin čaj kod ovih tegoba. Od uvinog čaja sam osjetila poboljšanje, ali voda je ostajala u tijelu. Odlučila sam da uvin čaj zamijenim s peršinovim i tako došla do ovih rezultata. Sada sama sušim peršin koji namjeravam koristiti i ubuduće”, rekla je Ramiza.

Izbacivanje vode iz organizma vrlo je važno. Urinom izbacujemo otrove, bakterije i druge štetne stvari. Za peršin je znanstveno dokazano da je odličan diuretik, uz to je i jak antioksidans. Konzumiranje čaja od peršina je preporučljivo, ali nikako ne smijete pretjerivati ​​s ovim čajem. Konzumiranje neka ne bude više od litar čaja na dan.

>>> Ove namirnice prirodno poboljšavaju mušku plodnost

Peršin je biljka koja je od antičkih vremena prisutna kao lijek. Njemu su pripisivali magične moći, u starom Rimu se vjerovalo, da grickanje listova peršina poboljšava percepciju i intelektualne sposobnosti. Danas se ova biljka koristi samo kao začin, a dobro upućeni je koriste i kao lijek.