ivica todorić konzum dukat agrokor

Ivica Todorić obratio se radnicima Agrokora u pismu s pojašnjenjem situacije u kojoj se nalazi koncern, njihov poslodavac.

U pismu Todorić radnicima objašnjava da opstojnost Agrokora nije upitna i da se radi na tome da se uspostavi novi poslovni model koji će zaštititi radnike. Također ih moli da nastave normalno funkcionirati.

“Drage kolegice i kolege,

ovim vam se putem želim obratiti vezano uz veliku količinu raznih informacija o Agrokoru koje su se proteklih dana pojavljivale u javnosti”.

Prije svega želim naglasiti da pozicija i opstojnost Agrokora i njegovih kompanija nisu upitne.

Uprava Agrokora, zajedno s partnerima, intenzivno radi na repozicioniranju poslovanja i novom poslovnom modelu, kojim će se zaštititi interesi svih dionika, a pri čemu će se posebno voditi briga o vama, našim zaposlenicima.

Upravo je sada iznimno bitno da se zajedničkim snagama fokusiramo na svoje redovno poslovanje i nastavimo funkcionirati kao jedinstven, najveći i najbolji tim u hrvatskom i regionalnom gospodarstvu”.

Na kraju pisma vlasnik nekih od vodećih hrvatskih tvrtki piše da se nada da je “uspio dati potrebne informacije i odagnati zabrinutost glede Agrokora”, stoji u pismu.

Izvor: Sloboda.hr