švedska imigranti imigrantska politika sirija izbjeglice

Posljednji imigranti koji su došli u Švedsku iz Sirije, baš kao i većina razumnog i normalnog svijeta zapitali su se je li možda Švedska prihvatila previše imigranata.

Jugozapadno od švedskog glavnog grada Stockholma leži grad imenom Södertälje, koji je u vrlo kratkom roku potpuno promijenio izgled jer je postao „raj“ za imigrante s Bliskog istoka. To je sada dom više od 10.000 Iračana i 8.000 Sirijaca – takva je jednostavno ludost švedskih autodestruktivnih vlasti. Šveđani su nedavno odlučili čak i povećati broj „izbjeglica“ koje su spremni primiti kroz jednu godinu. To znači da su povećali taj broj s prethodnih 85.000 na 100.000 imigranata godišnje, u zemlju koja zajedno s već prisutnim imigrantima broji tek nešto više od 9 milijuna ljudi.

U posljednje vrijeme ovu imbecilnost vlasti najviše koriste Sirijci, ili oni koji imaju lažne putovnice, budući da Sirijci imaju pravo direktnog dobivanja azila, samo ako dođu do Švedske. Tamo automatski dobivaju osiguran i plaćen smještaj, mogućnost obrazovanja, socijalnu pomoć itd. Ako malo razmislite, od Sirije do Švedske ima oko 4500 km, ovisno o kojem putu se točno radi, ali jasno vam je što to znači ako koristite logiku.

Jasno, ovu „pomoć“ koja je namijenjena stvarnim žrtvama rata – ženi, djeci i starcima, zapravo zlorabi sve i svatko, a švedske vlasti, bilo da su nesposobne ili vjerojatnije etno-mazohističke, ne čine ništa u tom pogledu. Uslijed toga, broj stanovnika u Švedskoj se rapidno povećava,a javne usluge dolaze pod sve veći pritisak kako bi se odgovorilo na sve veće zahtjeve.

>>> EKSPLOZIJE, SILOVANJA, UBOJSTVA: Ovaj video dočarat će vam imigrantski kaos u švedskom Malmöu

švedska imigranti imigrantska politika sirija izbjegliceAfram Yakoub

Međutim, masovna imigracija ne-europske populacije dovodi neminovno i do propadanja svih društvenih sustava u bilo kojoj zemlji koju pogledate, a ista stvar pogađa i Švedsku. Imigrant Afram Yakoub, koji je u Švedsku došao još davne 1989., navodi probleme koji se tiču lokalne škole:

Ova škola, vidite, ima oko 500 učenika, ali mislim da ima samo jednog učenika koji je etnički Šveđanin.

To je problem jer integracija je nemoguća. Djeca imigranata ne mogu se integrirati, ne mogu naučiti švedski jezik niti kulturu.

Jasno, etno-mazohisti kao i većina političara i dalje pričaju o utopističkoj iluziji „integracije“ i „asimilacije“ koja već sama po sebi direktno uništava tako naširoko populariziranu „različitost“ upravo time što se prisilno vrši miješanje dva ili više različitih svjetova, etniciteta, religija i kultura, čime zapravo nestaju one osnovne značajke svakog od tih naroda ponaosob – stvara se takozvani „čušpajz“ u kojem jedna od etničkih skupina biva doslovno „pregažena“ od strane drugih, uslijed nekontroliranog širenja tih drugih. Takva situacija vodi potpunom uništenju etničke skupine, a u slučaju Švedske i Europe općenito, to je isključivo europsko stanovništvo. Takav čin je čak i po samoj konvenciji UN-a čin genocida, a za to začudo niti jedan od etno-mazohista nije dao točan, logičan i zdravorazuman argument zašto bi to Europi uopće trebalo.

>>> SAMO U ŠVEDISTANU: Imigrant silovao 12-godišnjakinju i dobio – 180 sati društveno korisnog rada!

Što se pak Švedske tiče, kada se netko tko je došao u tu zemlju iz sasvim drugog kraja svijeta zapita o ovom problemu, prava je misterija zašto se švedski „lideri“ ne zapitaju istu stvar. „Integracija“ je očito sinonim za genocid europskih naroda koji kao da je postao imperativ ili svojevrstan trend, a to se događa kamo god da se okrenete u Europi, a trebamo li ponoviti da je sama Švedska na vrhu liste po broju silovanja?! To ne bi bilo nimalo čudno da se ta brojka nije počela penjati paralelno s postepenom navalom imigranata još od davne 1975.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora