imigranti švedska malmo eksplozije

Video izvještaj medijske kuće RT u samo tri minute pokazat će vam stanje u „multikulturalnom imigrantskom raju“ Malmö u Švedskoj, gdje su pucnjave, silovanja, eksplozije bombi, kalašnjikovi i ručne granate postali svakodnevica. Malmö je pravi prikaz onoga što će zadesiti ostale europske gradove ukoliko se ne prekine enormni i nekontrolirani priljev imigranata.

Već dugi niz godina u medijima se pojavljuju priče kako je švedska policija u sprezi s krajnje imbecilnim i izdajničkim vlastima izgubila kontrolu nad svojom zemljom. Također, svako malo se pojavljuju potpuno kontradiktorne vijesti gdje s jedne strane imamo izvještaje u kojima imigranti čine teške i brutalne zločine te nesmetano sudjeluju u svim mogućim oblicima kriminala, do te mjere da su geta pretvorili u zone u koje ne kroči niti ta policija, a s druge strane ti isti mediji propagiraju „spašavanje imigranata“ na Mediteranu i njihovo dovlačenje u „multi-kulti“ raj zvan Švedska, gdje je zakonom čak zabranjeno kritizirati odluke vlasti vezane za tu istu imigraciju.

Upravo ta masovna ne-europska imigracija iz zemalja Bliskog istoka i Afrike, uzrok je sveopćeg kaosa i enormnog rasta nasilja, ali o tome se i dalje šuti, a što je još gore, nitko ništa ne poduzima protiv toga.

Mnogi su već Švedsku otpisali upravo zbog apsurdnih poteza vlasti, ali i naroda, a mnogi tvrde kako se ostatak Europe ne treba zamarati s time, no, to je daleko od istine.

Švedska je pravi primjer onoga što se događa jednoj zemlji kada se u nju nekontrolirano dovede enormna brojka imigranata, koje bi se tobože trebalo „asimilirati“ i koji bi trebali poprimiti kulturne običaje zemlje u koju su došli, a koji zapravo svoju (ne)kulturu i običaje samo prenose u novo okruženje, pod čijim djelovanjem dolazi do evidentnog sukobljavanja i eskaliranja nasilja.

Imigracija nije pogodila i ne utječe negativno samo na Švedsku – to se događa u svim zemljama! Grčka, Italija, Francuska, Njemačka, Engleska, Škotska, Irska, Belgija, Austrija… većinom zemlje zapadne Europe, već su odavno pod istim problemom kao i Švedska, ali vlasti i dalje promoviraju „spašavanje“ i „humanost“ prema onima koji se utapaju u moru Mediterana, dok oni koji prežive čine najopskurnije i najbestijalnije zločine u Europi otkako je prošlih ratova u bližoj i daljoj povijesti.

Kada je u pitanju Švedska, mnogi ne znaju da zemlje Skandinavije imaju takozvani pakt nazvan „Nordijska konvencija“, koja omogućuje građanima nordijskih zemalja da se po želji sele bez ikakvih problema unutar zemalja članica tog pakta. To znači da, kad Švedska financijski i demografski propadne, svi imigranti koji imaju švedsko državljanstvo mogu slobodno otići u Dansku, Norvešku, Finsku… To znači da je sjever Europe na rubu propasti.

Dolje je i video reportaža jednog izraelskog novinara o stanju u Malmöu i o tome što donosi „tolerancija”.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora/RT