imigrant silovao silovanje švedska

Osamnaestogodišnji somalijski imigrant, koji je brutalno silovao 12-godišnjakinju u gradu Sundsvall, proglašen je krivim za silovanje djeteta, za što je dobio kaznu od, ni manje ni više, 180 sati društveno korisnog rada!

Djevojčica je ispričala na sudu kako je u studenom prošle godine otišla s okrivljenim, koji se začudo zove Muhamed, njegovoj kući jer joj je on obećao kako će joj vratiti navodne intimne fotografije na kojima se nalazila, a koje je Muhamed imao u svom posjedu. Nepoznato je kako je Muhamed došao u posjed ovih fotografija, ali svakako je jasna naivnost mlade djevojčice.

Nakon što su došli u njegov stan, on je s nje strgao odjeću i počeo ju brutalno silovati. Kada se pokušala oduprijeti, udario ju je šakom u lice i položio joj ruku preko usta.

Crni k…c je skup“, rekao je Somalijac u nekoliko navrata tijekom silovanja.

Muhamed, koji je u to doba imao 17 godina, naveo je, kako već uobičajeno biva, da su njih dvoje imali „ljubavnu aferu“ i da nije znao da je ona maloljetna – što je sud začudo odbacio. Prema presudi, nesumnjivo je da je Muhamed silovao djevojčicu te da ju je udario šakom u lice te joj začepio rukom usta.

Iako bi za ovakav morbidni i okrutan čin u svakom normalnom društvu, pa čak i onim primitivnim, okrivljeni dobio zasigurno doživotnu kaznu zatvora ili čak onu smrtnu, u liberalnom raju zvanom Švedska, okrivljeni je dobio – 180 sati društveno korisnog rada i uvjetnu kaznu. Presuda je navodno takve naravi jer je okrivljeni još mlad i ima navodno „neke probleme s anksioznošću te spavanjem, zbog čega mora uzimati lijekove.“

Švedska – zemlja gdje krivac postaje žrtva.

Izvor: Pandora/Speisa