švedska imigranti starački dom

„Švedskoj nedostaje novaca“ – rečenica je koju se u Švedskoj može čuti sve češće i češće. No, razlog tome je upravo ogromni priljev ne-europskih imigranata, koji u Švedskoj svakako imaju iznimnu kvalitetu života, živeći isključivo na račun poreznih obveznika.

Nedavno su švedske vlasti objavile da će im nedostajati oko 48 milijuna kruna (približno 50-ak milijuna kuna) ako se ubrzani priljev „tražitelja azila“ ne zaustavi.

“Tražim od švedskog naroda da pokaže strpljenje. Da pokaže solidarnost s vanjskim svijetom. Moramo zajedno stati kako bi to učinili. Dugoročno, mi stvaramo bolji svijet”, rekao je švedski premijer Frederik Rainfeldt, koji smatra da se masovna imigracija mora nastaviti bez obzira na posljedice.

Na sastanku prije njegova govora, predstavljajući Švedsku kao “humanitarnu super-velesilu” rekao je da “to dovodi do rasprave o tome koliko će to koštati, a ja već sad mogu reći da će troškovi biti ogromni. Nećemo si moći priuštiti puno toga.”

Ovo predavanje o važnosti trošenja cjelokupnog nacionalnog budžeta na program masovne imigracije dolazi u isto vrijeme kada i objava istraživanja profesora Yngvea Gustafsona, u kome se otkriva da su stanovnici staračkih domova užasno pothranjeni, zbog čega su mnogi na rubu izgladnjivanja i mogli bi umrijeti od gladi.

>>> Švedska djeca već postala manjina u brojnim dijelovima Švedske

švedski premijer

“Znamo da je više od polovice švedskih staračkih domova pogođeno pothranjenošću. To znači da je oko 15.000 starih ljudi u tim objektima pod rizikom smrti uslijed izgladnjivanja”, rekao je profesor Gustafson u razgovoru za jednu televizijsku kuću.

Istaknuo je također da pothranjenost slabi imunološki sustav, dok mnogi stariji Šveđani već umiru kao rezultat toga.

No, ne postoje resursi koji bi omogućili nahraniti ove stare ljude, jer je Švedska odlučila potrošiti sve što ima na uvoz milijuna Afrikanaca i drugih ne-europljana u sad već više nego očitoj nakani da se doslovce počini genocid nad domaćim stanovništvom. Samo ćemo podsjetiti da je Švedska druga po redu zemlja u svijetu s najvećom stopom silovanja, gdje gotovo 100 posto ovih zlodjela čine upravo imigranti.

Kao da uništavanje života i budućnosti mladih nije dovoljni udar, švedske sadističke vlasti odlučile su izgladnjivanjem pokositi i starce, zahvaljujući kojima Švedska i jeste dosegla visoki stupanj društvenog razvoja. Ovakvo bezobzirnost možda se ne može dokučiti, no ona se zaista događa.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Švedski Centar za imigraciju predviđa da će se iduće godinu u Švedsku useliti više od 400.000 novih imigranata, a također se predviđa da će se u narednih pet godina doseliti njih još milijun.

Pasivna i šutljiva većina Šveđana ne protivi se tome jer je propaganda očito učinila svoje. Nakon što konačno shvate što se događa, već će biti kasno. Biti će to potpuna propast nekoć velike zemlje i velike nacije.

>>> Norveška: Muslimanski imigranti žele islamsku državu u dijelu Osla

Autor: Sloboda.hr/Portal Pandora