franko vidović sdp

Na optužbe MOST-a da se zbog njega i još četiri saborska uhljeba iz SDP-a i HNS-a moralo odustati od ukidanja beneficija zastupnicima, odgovorio je SDP-ov uhljeb Franko Vidović na svom Facebooku.

“Prvo, odradio sam 6 godina u politici. Kao zamjenik gradonacelnika 4, i 4 kao saborski zaspupnik. Dvije godine sam obnašao obje dužnosti.

Nisam kao Strenja Linic ili Bulj dobio stan od ove države, nisam dobio ni mirovinu, nisam dobio baš ništa i nisam ni trebao dobiti! Moje je zakonsko pravo koristiti 6+6 jer nemam osiguran posao, ne čekam me mjesto nigdje i to je vrijeme u kojem se moram pobrinuti za svoju egzistenciju!

Majmuna iz MOSTa koji nema petlju javno kazati pod svojim imenom podatak i stati iza riječi koje je izgovorio ne uvažam i ujedno se ispričavam majmunima (životinjskoj vrsti,) jer sam ih uvrijedio koristeći njihovo ime za bijednika koji lupa gluposti uokolo!”

Vidović je toliko ljut da nije birao riječi kojima će ”opaliti” po izvoru iz MOST-a, očito ne razmišljajući o tome kako četiri milijuna građana Hrvatske nisu te sreće da sa dva dana rada zasluže čak 12 plaća otpremnine.

Izvor: Sloboda.hr