stožer za obranu hrvatskog vukovara vukovar izbori ivan penava

Povodom rezultata jučerašnjeg drugog kruga izbora za gradonačelnika Vukovara, gdje je pobijedio kandidat koalicije HDZ-HSP AS-HSS-HČSP-DC-BUZ Ivan Penava, oglasio se i Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.

“U Vukovaru je pobijedio gradonačelnički kandidat kojeg su podržale sve stranke s hrvatskim predznakom, većina udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te narod kojemu je dozlogrdila velikosrpska politika i gospodarski masakr u provedbi za korupciju suđenog Sabe pod visokim pokroviteljstvom Milanovićevog i Josipovićevog SDP-a”, ocjenjuje Stožer za obranu hrvatskog Vukovara u priopćenju.

Klikni LIKE za Grad Heroj!

Zoran Milanović je loš gubitnik. Umjesto da prizna poraz i čestita pobjedniku, on pobjedu lažno pripisuje Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara. Stožer nikada nije bio, niti je stranačka organizacija. Nije ni partner bilo kojoj stranci jer svoje poslanje vidi u ulozi političkog korektiva, koji je u ovim vremenima Hrvatskoj itekako potreban. Ovim putem čestitamo gradonačelniku Ivanu Penavi na pobjedi, pozivajući ga da u svom mandatu ispuni svoja predizborna obećanja, te bude vrijedan, pošten i domoljuban gradonačelnik”, kažu u Stožeru.

“Čestitamo Hrvatima svih nacionalnosti i vjera koji nisu glasovali za nazovi nezavisnog kandidata Sabu jer su tako zaustavili gospodarski masakr u izvedbi samozvanih elita Vukovara”, stoji u priopćenju koje Stožer završava: “S vjerom u Boga i hrvatski narod”.

>>> Konačan pad SDP-a i Željka Sabe u Vukovaru: Ivan Penava novi gradonačelnik”

>>> Stožer DORH-u: Abolirane četnike koji će doći glasovati u Vukovar odmah uhitite i sudite im!

Autor: Sloboda.hr