boris lalovac, sdpFoto: Snimka zaslona

U emisiji ”Bujica” autora i voditelja Velimira Bujanca emitiranoj u srijedu navečer, objavljen je doista šokantan materijal koji je uznemirio veliki dio javnosti.

Naime, emitiran je zvučni prilog u kojem se čuje svađa između bivšeg ministra financija, SDP-ovca Borisa Lalovca i njegove sada bivše supruge Tončike Anastasie Lalovac.

U samom razgovoru s urednikom Bujancem, gospođa Tončika potvrdila je autentičnost ove snimke koju objavljujemo ovdje:

Dakle, prikazan je materijal, za koji bivša supruga tvrdi da je autentičan, a na kojem se bivši ministar financija, potpredsjednik SDP-a, Boris Lalovac, najprije verbalno suočava sa suprugom Tončikom. Nakon nekoliko minuta u kojima supruga, čuje se na snimci, pokušava od svog nasilnog muža zatražiti objašnjenje, Lalovac potpuno gubi kontrolu. Zatim se čuje nekoliko udaraca, a Lalovac viče “Evo ti, p… ti materina” u nekoliko navrata.

U Bujici je prikazana i fotografija ozlijeđene noge supruge Tončike na kojoj su vidljivi veliki podljevi.

“Ta snimka je autentična, snimljena je u našem stanu”, komentirala je Tončika.

Kazala je i kako je o tim brutalnim napadima nekoliko tjedana prije izbora obavijestila vrh SDP-a, među njima I Milanku Opačić, ali i Zorana Milanovića, no, nitko joj nije nikada odgovorio na mail.

“Policija je bila korektna i sve su predali Državnom odvjetništvu. Za sada nikakvu dokumentaciju i obavijest nisam dobila. Bila sam kod njih prije blagdana i pokušala dobiti informaciju u kojoj je fazi moj slučaj, ali državni odvjetnik mi je samo zahvalio što sam došla i otpratio me do lifta”, razočarano je komentirala.

Kaže kako joj je suprug rekao da nema izgleda protiv njega, a spomenuo je i da iza njega, po njegovim navodnim riječima, ”stoje Cvitan, Miljenić i sl”.

“On je bio fizički nasilan, a prebacila sam i ured kod mame jer mi je prijetio da će sve razbiti. Čak tri puta me udario u glavu, a kada sam imala zloćudni tumor nije me ni posjetio”, komentirala je bivša supruga Lalovca.

Isto tako drži da je problem bio taj što je ona vrlo bliska sa svojom obitelji. On je, kako kaže, naglašavao da ima svoj odvojen život. “Dosta sam često nalazila i poruke. Dolazio je kasno dama, a stalno je naglašavao da su to službeni razgovori”, kaže Tončika. Naslućivala je i kako je Lalovac blizak i sa svojom tajnicom kabineta. Nalazila je slike, mailove, ali i mnoge druge stvari koje su upućivale na to kako je muž vara.

Iako je proces razvoda bivših supružnika u tijeku, ovaj slučaj još nije gotov, a da priča bude bizarnija, SDP-ovac je traži i alimentaciju. Tončiki nitko nije pomogao. Iako se javila udruzi B.aB.e, one joj nisu pomogle. “Borisu se svi klanjaju zato što je bivši ministar. On je možda dobar za svoju stranku, ali za mene nije bio”, zaključuje Tončika.

Cijelu emisiju Bujica možete pogledati ovdje:


Izvor: Sloboda.hr/Bujica/Direktno.hr