london imigranti britain first

Na lokalnim izborima u Londonu, održanima prošli četvrtak, pobjedu u utrci za gradonačelnika glavnog britanskog grada odnio je Sadiq Khan, pakistanski musliman.

Ta je informacija šokirala čitavu Europu jer je ovo prvi puta da je jedan neeuropski imigrant postao gradonačelnik jedne europske metropole.

No, kada analiziramo demografsku sliku Londona i čitavu situaciju na londonskim ulicama, onda izbor Sadiqa Khana za gradonačelnika postaje vrlo logičan.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije u Europu!

Naime, bijelih Britanaca je u Londonu, prema popisu stanovništva iz 2011. godine, svega 45%. Kada se usporedi karta rezultata izbora s demografskom kartom Londona, jasno se vidi kako je Sadiq Khan pobijedio upravo u onim londonskim četvrtima s većinskim imigrantskim stanovništvom.

Kako biste dobili još precizniji i kvalitetniji uvid u stanje na londonskim ulicama, donosimo vam snimku na kojoj pripadnici organizacije britanskih domoljuba Britain First pokušavaju održati svoj mirni skup u istočnom Londonu. Odmah nakon njihovog pojavljivanja, počeo se skupljati veliki broj radikalnih islamista koji su pod svaku cijenu silom željeli prekinuti okupljanje britanskih domoljuba. Smetale su im britanske zastave i križevi.

Kako sve izgledalo, pogledajte u ovoj 10-minutnoj video-snimci: