Milorad Pupovac nakon Predsjedništva SDSS-a rekao je da je donesena odluka da će Boris Milošević biti novi potpredsjednik Vlade.

“Predstavništvo SDSS-a donijelo je odluku tko će biti predstavnik nacionalnih manjina tko će biti naš predstavnik Vlade na poziciji potpredsjednika. To će biti Boris Milošević“, rekao je Pupovac.

“Prijedlog je bio usuglašen s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem. Za nas je veoma značajno da svi zastupnici manjina daju podršku Miloševiću kao i koalicijski partneri iz redova Reformista i HNS-a”, kazao je Pupovac.

Naveo je kako će Milošević napraviti prezentaciju svojih prijedloga koji će biti predstavljeni zastupnicima manjina, Vladi, kao i samoj javnosti, prenosi Večernji list.

Jutros pri ulasku u Vladu na sastanak s premijerom Andrejom Plenkovićem, Pupovac je rekao da će razgovarati o funkcioniranju koalicije.

“Idem razgovarati o svemu što je pred nama. Usuglasiti sve stvari u vezi s programom, funkcioniranjem koalicije”, rekao je novinarima Pupovac.

Novinare je zanimalo zna li se već koga će SDSS predložiti za mjesto potpredsjednice/potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti, a Pupovac je odgovorio da će odluku o tome danas donijeti Predsjedništvo SDSS-a.

“Prije  toga vam ne bih mogao ništa određeno reći”, dodao je odgovarajući na pitanje novinara jesu li mogući kandidati saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević odnosno profesorica za zagrebačkog Pravnog fakulteta Snježana Vasiljević.

Izvor: Sloboda.hr/Vecernji.hr