djevojcica prohodala

Ovih dana društvene mreže preplavila je dirljiva slika požrtvovnog oca koji je pod svaku cijenu želio svojoj kćeri pružiti mogućnost da osjeti život na potpun način, omogućiti joj trčanje, hodanje i smijanje.

Kako je djevojčica od rođenja paralizirana, njen slučaj je toliko težak da trajno rješenje ne postoji, ali je njen otac dao sve od sebe da osmisli najbolji način kako bi usrećio svoju kćer, a u tome je i uspio.

Ovaj amerikanac je dizajnirao specijalne „cipele za hodanje“ za djevojčicu, koje su spojene s njegovim cipelama, dok je ona pojasom povezana ocu oko struka, a sve kako bi dijete bar na kratko steklo osjećaj hodanja i kako bi joj umanjio osjećaj različitosti.

Na fotografiji se jasno vidi kako djevojčica uživa šetajući s ocem u parku, a njezin osmijeh govori više od tisuću riječi!

Za više ovakvih tekstova- klikni Like!

Slika je obišla cijeli svijet pojavivši se na gotovo svim društvenim mrežama, a nitko nema preciznu informaciju tko su osobe na slici, kao niti podatke o njihovoj životnoj priči. Ovo je također dobar poticaj i ideja svima koji možda imaju sličan slučaj u obitelji ili među prijateljima da pokušaju pronaći što bolji način kako osobama koji pate od sličnog nedostatka pružiti mogućnost da dožive život koji i sami živimo, te ih nastojati što kvalitetnije i potpunije uključiti u rad zajednice.

Otkako se prije koji dan pojavila na internetu, fotografija već ima na milijune dijeljenja po društvenim mrežama, te nebrojeno dirljivih komentara i riječi podrške.

Podijelite i vi ovu dirljivu priču sa svojim prijateljima…

Autor: M.L./Dnevno.rs
Foto: Twitter