trudnica trudnoća trudnice kuća betlehem

Udruga Centar za nerođeni život Betlehem-Zagreb traži kuću za smještaj trudnica i majki s djecom te obavještava da su pokrenuli veliku akciju za kupovinu kuće za smještaj trudnica i majki i pronašli kuću koja je idealna za njihove potrebe.

“Ovoga puta zaista jako trebamo vašu pomoć i svim srcem vas molimo da nam financijski pomognete u ostvarenju ovog velikog cilja. Svjesni smo situacije u zemlji i podivljale prirode koja svakodnevno uništava domove mnogih,ali naše su potrebe za smještajem velike i stalne i više ne možemo čekati”, kazala je Blaženka Bakula predsjednica udruge Betlehem-Zagreb, javlja narod.hr.

“Nakon punih pet godina neuspješnog traženja kuće upravo smo pokrenuli veliku akciju za kupnju kuće za smještaj i utočište trudnica i samohranih majki koje iz raznih nesretnih životnih okolnosti ostaju bez krova nad glavom. Pronašli smo idealnu kuću u Novom Brestju koja bi nam riješila probleme smještaja, savjetovališta i skladišta,pa vas molimo ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete u ostvarenju ovog cilja”, uputila je apel.

Ukoliko želite pomoći svoj prilog možete uplatiti na:

Centar za nerođeni život Betlehem-Zagreb IBAN HR5023600001102128117, SWIFT ZABAHR2X.

Udruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane nerođenog djeteta “Centar za nerođeni život Betlehem-Zagreb” registrirana je u Gradskom uredu za opću upravu 26. listopada 2009. kao nevladina i neprofitna udruga. Poznatiji su pod imenom Udruga „Betlehem-Zagreb“ koja je nastala kao podružnica udruge Betlehem koju je 2002.g. u Karlovcu osnovao p. Marko Kornelije Glogović.

Glavni ciljevi udruge su molitvom i djelovanjem spasiti svako začeto dijete koje je u opasnosti od pobačaja i osnovati kuću za napuštene trudnice i samohrane majke.

Udruga surađuje sa uredima za socijalnu skrb, domovima zdravlja, ginekološkim ordinacijama, udrugama koje se bave sličnom djelatnošću, molitvenim zajednicama i župnicima na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Više informacija možete pronaći ovdje.