Corinna i Michael Schumacher

Sebastian Vettel slavio je na Velikoj nagradi Malezije, a Ferrarijevom šefu Mauriziju Arrivabaeneu poslije trijumfa stigla je poruka koja ga je rasplakala.

Bila je to prva pobjeda Ferrarija nakon gotovo dvije godine te dokaz da su obavili sjajan posao tijekom zime. Vettel je postao najuspješniji vozač u Maleziji svih vremena te stigao do ukupno 40. pobjede u karijeri. Čestitke su dolazile sa svih strana, ali najvrednija je stigla na mobitel trenutačno prvog čovjeka ‘propetog konjića’ Maurizija Arrivabenea, piše tportal.

Bila je to poruka s mobitela menadžerice Michaela Schuamchera, Sabine Kehm, koja je utrku u Maleziji gledala u domu stradalog sedmerostrukog prvaka Formule 1 u društvu njegove supruge Corinne.

‘Cijelo vrijeme sam želio biti hladnokrvan, ali poruka me je rasplakala’, priznao je Arrivabene koji nije otkrio sadržaj poruke, no osvrnuo se na sličnosti između Vettela i Schumachera.

‘Različite su prirode i osobnosti, ali način na koji Vettel pristupa poslu, svakom detalju i kako motivira sve i kritizira konstruktivno, podsjetilo me na Michaela’, rekao je.