Ružica Vukovac napušta Domovinski pokret te njihov klub zastupnika. Objavljeno je to na službenoj Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Nakon Milana Vrkljana, Karoline Vidović Krišto, Miroslava Škore i Vesne Vučemilović, Ružica Vuković je šesta članica kluba zastupnika Domovinskog pokreta koja napušta svoj klub.

Objavu Domovinskog pokreta objavljujemo u cjelosti:

“Obavještavamo članstvo Domovinskog pokreta, širu javnost i medije da je naša donedavna kolegica i saborska zastupnica, gospođa Ružica Vukovac, odlučila napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskome saboru, a samim time i Domovinski pokret.

U potpunosti predani ciljevima i zadacima koji su pred nama, a posebno u ovom teškom trenutku koji Hrvatska proživljava demografskim slomom, nećemo ulaziti u dublje razloge zašto se kolegica Ružica Vukovac odlučila za ovakav potez. Stoga joj jedino možemo poželjeti svako dobro u osobnom i poslovnom životu.

Domovinski pokret nastavlja s borbom za hrvatske nacionalne interese, a zastoji i prepreke nas u tome neće spriječiti. Uz potporu svih domoljuba, Domovinski pokret ostat će snaga koja pokreće Hrvatsku”, stoji u objavi.

>>> PRESEDAN NA DESNICI: Četiri stranke se ujedinile u jednu – Hrvatske suvereniste

Izvor: Sloboda.hr