mirna zlatić osijek pride gay parada

Povodom održavanja prve gay-parade u Osijeku koja se održala u subotu, a o kojoj smo pisali, oglasila se i Udruga vetrana 130. brigade HV Osijek čije priopćenje prenosimo u cjelosti:

“Zgroženi smo bezobzirnom, neprijateljskom i skandaloznom zloupotrebom urbanog zaštićenog grafita “OSIJEK – NEPOKORENI GRAD” iz Domovinskog rata i Spomenika poginulih branitelja grada Osijeka u Domovinskom ratu u povorci Gay parade u Osijeku u subotu 06. rujna 2014.

Time su svi domoljubi i branitelji civiliziranog, nenasilnog grada Osijeka duboko povrijeđeni, kao i dignitet svih 1724 hrabrih branitelja i civila koji su u obrani grada položili život.

Nažalost mediji nisu registrirali upotrebu i sramotno degradiranje grafita “OSIJEK – NEPOKORENI GRAD” u Gay paradi, koji je nastao 1991. god. na raskrižju Divaltove i Trpimirove ulice, zaštićen kao kulturno dobro od 2012. g.

Klikni LIKE ako si PROTIV održavanja gay-parada u Hrvatskoj!

mirna zlatić osijek pride gay parada

Grafit je osječki simbol obrane i pobjede nad okupatorom u Domovinskom ratu. Smatramo da je nakon izglasanog Zakona o životnom partnerstvu Gay parada u Osijeku, samoimenovano ugroženih, čista provokacija, samoreklama, nečasna medijska manipulacija i paravan za izvlačenje proračunskog novca nekolicine članova Udruge LiberOs organizatora iste.

>>> U osječkoj gay-paradi najmanje Osječana; Organizatorica poručila protivnicima: Debilčine! Fuj!

Organizatori osječkog Gay pride-a zapravo nisu pripadnici LGBT zajednice, nego instrumentalizirani glumci iz nečijeg ideološkog laboratorija radi postizanja političkih ciljeva.

Stotine temeljnih, prometnih i interventnih policajaca u uniformama i civilu, zaštitari, barikade, zaštitne ograde, prometni zastoj i kolaps, zbog nekolicine “različitih” uz ogromne proračunske troškove vjerojatno i preko 250.000 kn je potpuno iracionalan !!!

Pored isključivo osobne promidžbe organizatori Gay parade su agresijom i provokacijom uz organizirani dolazak istomišljenika posebno iz Srbije, željeli inscenirati incident i postići da se Osijek označi kao netolerantan grad, što ista navodno “ugrožena skupina” nije uspjela.

Samo zahvaljujući osječkoj civiliziranoj, građanski uljuđenoj većini, unatoč provokacija i terora manjine, koji su za svoju paradu izabrali baš uže središte grada, incidenata nije bilo.

Gay parada je razotkrila stvarnu instrumentaliziranu ulogu organizatora, ne u svrhu zaštite navodno ugrožene skupine, nego nametanja ideologije svojih političkih sponzora teroriziranjem mirne većine građana, uz obezvrjeđivanje spomenika urbane kulture i poginulih branitelja iz najčasnijeg dijela povijesti nenasilnog europskog grada Osijeka”, stoji u priopćenju.

>>> DOKAZ da je homoseksualnost izlječiva: Svjedočanstvo bivšeg transvestita (VIDEO)