mirna zlatić osijek pride gay parada

Danas je u Osijeku održana prva gay-parada. Kako to po hrvatskom običaju biva, među 100-njak sudionika gay-parade gotovo da i nije bilo Osječana, a i broj Hrvata u paradi nije bio ništa veći.

Čak su se i sami organizatori pohvalili da su im došli mnogobrojni gosti iz Beograda, Makedonije, Crne Gore te ostatka Europe i svijeta.

Od onih 50-ak Hrvata koji su sudjelovali u gay-paradi, uglavnom se radi o političarima i ostalim dežurnim javnim zastupnicima tzv. “ljudskih prava” te o članovima razno-raznih LGBT i sličnih udruženja koji vrlo dobro, možemo reći luksuzno, žive od promicanja destruktivne homoseksualne ideologije i organizacija događanja ovakvih tipa.

>>> DOKAZ da je homoseksualnost izlječiva: Svjedočanstvo bivšeg transvestita (VIDEO)

Među onim malobrojnim Osječanima koji su sudjelovali u današnjoj gay-paradi je i glavna organizatorica i predsjednica udruge LIBERos Mirna Zlatić. Ta mlađahna zastupnica tzv. “ljudskih prava” na svom je Facebooku prije dva dana protivnicima osječke gay-parade iz udruženja “Prazan grad” poručila da su “debilčine”. Njezin Facebook status prenosimo ispod:

mirna zlatić osijek pride gay parada

Klikni LIKE ako si PROTIV održavanja gay-parada u Hrvatskoj!

Očito je takav rječnik jedan od načina dokazivanja među populacijom boraca za tzv. “ljudska prava”, pošto je mlađahna Mirna već uplovila u vode te populacije osnovavši LIBERos, udrugu “sa svrhom promicanja tolerancije i borbe za ljudska prava”.

Ako je suditi po primjerima sličnih udruga u Hrvatskoj, mala Mirna i njezina udruga neće muku mučiti s financijama kao većina Hrvata. Tako mlada, a već je shvatila koji je najbolji i najbrži način zarade u Hrvatskoj. Vrlo pohvalno!

Foto: Facebok/Crol