homoseksualizam homoseksualnost bolest izlječiva transvestit bivši

Dokaza za izlječivost homoseksualnosti i sličnih devijantnih seksualnih ponašanja ima zaista mnogo. No, definitivno najveći dokazi su upravo živi primjeri izliječenih.

Diljem svijeta postoje na tisuće izliječenih homoseksualaca. U zemljama gdje je val homoseksualizma prvo uzeo maha, poput SAD-a, postoje i mnoge organizirane udruge bivših homoseksualaca koje svojim primjerom iz ralja homoseksualizma pokušavaju izvući što više ljudi.

Donosimo kratku, ali vrlo šokantnu priču bivšeg homoseksualca i transvestita iz New Yorka koji je pola svog života proveo na ulicama New Yorka. Ricardo je pobjegao s Kube u SAD zbog tzv. sloboda seksualnih manjina kojih je bio lišen na Kubi.

Seks i droga bile su glavne sastavnice njegovog života. Ubrzo je obolio od AIDS-a, a njegov život se sveo na najteži oblik uličarenja.

Spasila ga je skupina kršćana koji su mu pokazali izlaz iz tame homoseksualizma. Nakon spoznaje Božje egzistencije i upoznavanja s Božjim zakonima i teologijom, Ricardov život drastično su promijenio. Ricard ne samo da je prihvatio to da je muškarac, već se sretno i oženio. Njegovu priču pogledajte u video prilogu:

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

>>> EUROPSKE VRIJEDNOSTI: U Norveškoj održan dječji “gay festival” (VIDEO)

homoseksualizam homoseksualnost bolest izlječiva transvestit bivši