gay homoseksualnost homoseksualci djeca

Kada pomislimo da se moralno propadanje neoliberalnog društva u svijetu više ne može spustiti na niže grane, uvijek nas bizarne vijesti o “europskim vrijednostima” nanovo izenenade. Naime, u Norveškoj je održan tzv. dječji “gay festival”.

Na festivalu, za koji organizatori tvrde da će položiti temelje za “sigurnost, toleranciju i poštovanje između djece i odraslih”, mališani su pjevali pjesme o tome kako izgleda živjeti s “dva oca”.

Festival je održan u znak podrške istraživanju o dječjoj homoseksualnosti, kao i u znak podrške knjizi koja je objavljena kao rezultat ove studije.

Klikni LIKE ako si protiv promocije homoseksualizma među djecom!

Evo što piše u predgovoru knjige i u uvodu internet stranice festivala:

Gay djeca je knjiga o homoseksualnoj ljubavi među djecom i mladima. Ali, odrasli, posebno nastavnici i roditelji, mogu imati velike koristi od ove knjige.

Knjiga Gay djeca pruža vam znanja sakupljena na temelju dugogodišnjih istraživanja u području homoseksualnosti u Norveškoj.

Ova knjiga je prva te vrste. To je sveobuhvatan i opsežan opis životnih situacija mladih i odraslih koji se zaljubljuju u osobe istog spola.

Gay djeca će položiti temelje za sigurnost, toleranciju i poštovanje između djece i odraslih – bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju”, piše između ostalog.

Poslušajte i bizarnu pjesmu u kojoj dječak pjeva o svoja dva oca u duhu “europskih vrijdnosti”:

Autor: Sloboda.hr