dfjdgjjedjheds

Peugeotom preletjela preko mosta podignutog 2,5 metra: ‘Bio sam uvjeren da će se prevrnuti!’

Žena stara između 45 i 50 godina, preletjela je žutim automobilom Peugeot tišnjaski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metara, potvrdio je mostar Tome Mejić Sidić u Tisnom.

Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila i preletjela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i pol metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu vjerovati da je uspjela. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti – rekao je mostar od kojeg se doznaje da je s vozačicom u Peugeotu bila još jedna žena, javlja Šibenik.IN

ehehehwsh

Čulo se kao da je bomba pukla, rekao nam je Tišnjanin koji radi u zgradi blizu mosta.

– Zaletjela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila voziti sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi zračni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu ozlijeđene niti ona, niti njezina suputnica. Mislim da je vozačica iz Murtera – rekao nam je drugi svjedok ove akrobacije na tišnjanskom mostu.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Inače, nije prvi put da netko pokuša proći most dok se diže i tako uštedjeti vrijeme. Mostar Tomo je rekao da je jednom čovjek traktorom pokušao prijeći već podignuti most, a i neki drugi pokušavali automobilom. No ni približno brzo i dok je most bio podignut kao jutros.

Zbog nepoštivanja prometnih propisa vozačica je platila 250 kuna kazne. Snimka neobičnog događaja u međuvremenu je objavljena na internetu.

Izvor: Sibenik.IN