Michael Schumacher

Kada je F1 legenda Michael Schumacher u pitanju, informacije o njegovu oporavku pojavljuje se vrlo rijetko, ali je zahvaljujući bliskom obiteljskom prijatelju procurilo nekoliko novih informacija ili, bolje rečeno, strogo čuvanih tajni.

Otprije je poznato kako Schumacherov oporavak ide dosta sporo te kako kompletna liječnika skrb i posebni tretmani obitelj koštaju jako puno.

Profesor Jean-Francois Payen i tim od 15 liječnika od dana nesreće non-stop vode brigu o oporavku sedmerostrukog svjetskog prvaka. Navodno je obitelj dosad potrošila vrtoglavih 15 milijuna dolara

Kako je novinarima Daily Expressa ispričao blizak obiteljski prijatelj, 46-godišnji Schumacher nalazi se na kućnom liječenju na obiteljskom imanju kod jezera Ženeva u Švicarskoj, piše tportal.

‘Napredak ide užasno sporo. Čudo se ne nazire na vidiku’, kazao je izvor dodavši kako Schumacher ne može govoriti, kako baš nije potpuno svjestan okoline, a još ne može samostalno ni hodati.

Mnogi koji su imali prilike komunicirati s obitelji Schumacher te oni koji su uživo vidjeli kako teče oporavak F1 legende mišljenja su ‘kako u ovom trenutku samo čudo može spasiti Schumija’.

Dakle, dobrih vijesti nema, a kako stvari stoje, nove informacije koje su procurile vjerojatno su dodatno zabrinule sve njegove poznanike i navijače koji od kobnog 29. prosinca 2013., kada je Schumi glavom udario u kamen prilikom skijanja, sa zebnjom čekaju dobre vijesti. Hoće li dobre vijesti napokon stići iz Švicarske?