Corinna i Michael Schumacher

Corinna Schumacher, supruga sedmerostrukog prvaka Formule 1 Michaela koji se oporavlja od teške skijaške nesreće, odlučila je poduzeti pravne akcije protiv triju medija.

Obitelji Schumacher je prekipjelo te se odlučila obračunati s pojedinim medijima. Nekoliko puta upozoravali su novinare da će biti suočeni s tužbom ako pokušaju doznati više o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera kojeg su potpuno izolirali od javnosti.

Sada je supruga Corinna prešla s riječi na djela te je poduzela pravne korake protiv triju tiskanih izdanja – Bunte, Freizeit Revue i Freizeit Spaß.

Oni su optuženi za špekulacije s informacijama i ‘voajersko promatranje’ u tekstovima i intervjuima u kojima su davali lažnu nadu. Naime, te publikacije pisale su da je Michael prozborio prve riječi i da prolazi kroz posebne terapije, iako to iz obitelji nikada nisu potvrdili.

Schumacher je u prosincu 2013. doživio tešku nesreću, nakon čega je jedno vrijeme bio u komi. U lipnju 2014. napustio je bolnicu, a supruga mu je dom pretvorila u medicinski centar kako bi imao najbolju moguću skrb.

Nažalost, rijetke informacije koje dolaze govore da oporavak ide sporo, a neki mediji su čak pisali da je Michael u invalidskim kolicima i ne govori, nego komunicira s očima.

Izvor: tportal