njemačka azil azilanti

Kriminalci i zločinci koji se učestalo skrivaju iza termina „izbjeglica“, „imigrant“ ili „tražitelj azila“ diljem Europe nesmetano čine razne zločine u znak „zahvalnosti“ za to što su primljeni u naše okruženje. Jasno, etno-mazohisti će vam reći kako je to samo njihovo „kulturno bogatstvo“ koje mi još ne razumijemo.

Nakon opetovanih seksualnih napada na žene i povećane kriminalne aktivnosti jedne skupine takvih „tražitelja azila“, lokalni stanovnici pojavili su se ispred azilantskog centra naoružani baseball palicama i lancima. Rezultat – centar će uskoro biti zatvoren!

Mali njemački gradić Mainstockheim nedavno je postao vrlo popularan nakon što su bjesni lokalni stanovnici prisilili vlasti na zatvaranje centra za azilante.

Zgrada, u kojoj je živjelo 20-ak azilantskih lažova, bila je mjesto čestih posjeta policije uslijed kriminalnih aktivnosti dotičnih „tražitelja azila“. Među te kriminalne aktivnosti ubrajaju se najobičnije krađe po trgovinama, ali i agresivno uznemiravanje i otvoreno nasilje.

Ono što je bila „kap koja je prelila čašu“, bilo je opetovano seksualno zlostavljanje lokalnih žena od strane većinom kosovskih, odnosno, albanskih „mladića“.

Nakon što se proširila vijest o tim slučajevima, lokalni stanovnici okupili su se ispred dotičnog „hotela za azilante“ s baseball palicama i lancima, očito i sasvim opravdano tražeći krv onih za koje se policija, pravosuđe i zakon nisu primjereno pobrinuli. Do sukoba ipak nije došlo, ali poruka je bila jasna.

Sljedećeg dana okupilo se 100-njak stanovnika, dok je u nedjelju ispred centra došlo njih više od 300.

Od 20 „tražitelja azila“, više od 10 njih već je odavno poznato policiji. Sudeći prema riječima gradonačelnika, Karl-Dietera Fuchsa, centar će biti privremeno zatvoren.

Međutim, kriminalci, pardon, „tražitelji azila“, neće biti deportirani u njihove matične zemlje, jer to bi bilo „kršenje njihovih prava“. Ipak, za neku utjehu lokalnih stanovnika oni će biti iseljeni u neki drugi centar ili više njih, što jasno znači da će nesmetano moći parazitirati i zlostavljati negdje drugdje.

Iako „lanci i baseball palice“ nisu nešto što smijemo odobravati, jer to bi bilo „opravdavanje nasilja i poziv na nasilje“, ovaj primjer ukazuje da su ipak takve mjere nekad jedini način da se nekoga opravdano izbaci što dalje od nekog mjesta.

„Tražitelji azila“ dobro poznati policiji, posve nepoznati političkim marionetama

Imajući u vidu apsurdno dugačak popis policijskih dosjea o ovim ljudima koji „traže azil i zaštitu u bijegu od ratova, progona i siromaštva“, netko bi se mogao zapitati kako je moguće da Europljani još uvijek financiraju ove parazite-kriminalce putem socijalne pomoći?

Pa, kad su u pitanju morbidni etno-mazohisti i samo-mrzitelji, sve je moguće iako, dakako, nije i ne može biti ničim opravdano. Čini se nevjerojatnim da ovakvi ljudi bez ikakvih problema dolaze u Europu, traže azil, a često ga i dobivaju, ali čak i ako ga ne dobiju, ostaju ovdje stapajući se s nizom ostalih kojima je čisti užitak živjeti na tuđoj grbači, a usput se malo i „zabavljati“.

Ukoliko netko prigovara na tu „zabavu“, mediji, političari i razne ljevičarsko-samoubilačke skupine prozivaju ga… pa, već znate kojim terminima.

Izvor: Pandora/Focus