jambo grmoja

Stipe Gabrić Jambo, HSS-ovac koji se nalazi na listi Narodne koalicije u X. izbornoj jedinici zadao je jedan od najnižih udaraca u ovoj predizbornoj kampanji. On je putem Facebooka izvrijeđao majku Mostovog Nikole Grmoje napisavši da krade po trgovinama, a usput ju je i imenovao.

“Poštovani gospodine Grmoja,

Osvrnuo bih se na komentare vezane uz mog predsjednika Krešu Beljaka kojeg ti nazivaš pukim kriminalcem i provalnikom u automobile. Davno sam ti poručio, meti ispred svojih vrata, a kad već popuješ poštenje i život bez grijeha, sada ti otvoreno kažem –

Daj svojoj mami Baldini koju ‘volontersku’ kunu da ne krade po samoposlugama u Metkoviću. Osoblje bi imalo manje posla.

Gdje god se skrivaš, srdačno te pozdravljam”, napisao je Jambo na svojoj Facebook stranici.

Da je izjava autentična potvrdio nam je sam Jambo novinaru portalu Index.hr.

“Most već tri godine neprimjereno govori o mojoj obitelji i djeci, lijepo sam im govorio da pometu ispred svog dvorišta. Govore da smo svi lopovi i da smo krivi za sve. Četiri godine se vodi haranga protiv moje obitelji i mene, otvorena haranga.

Ja sam tri, četiri puta poručio Grmoji da pomete ispred svojih vrata, da me ne dira. Ako mislim da nisam u pravu, nek me tuže”, opravdavao se Jambo za Index.

Među onima koji podržavaju ovaj Jambov istup je i njegov stranački šef Krešo Beljak, koji je ovu objavu lajkao.

Grmoja: Ovo je ispod svake razine

Mostov Nikola Grmoja šokiran je ovim potezom. Kaže, očekivao je da će se njega napadati, ali prozivanje njegove majke smatra sramotnim.

“To je ispod ispod svake razine, ali ne čudi ništa od njega. Inače, moja je majka bila zaposlenica Razvitka kojeg je Jambo uništio, sjedi doma već 20 godina. S 35 godina je ostala bez posla. I onda nju uvlači u kampanju. Neman ja problema da se mene napada, ali lagati o obitelji, to je ispod svakog nivoa. Šokirao sam se kad sam to vidio, nema se tu što reći”, rekao je Grmoja za Index.

Da je riječ o niskom udarcu misle i korisnici Facebooka koji su komentirali ispod Jambove objave.

“Ovo je toliko nisko da valjda niže od ovoga ne možete”, napisala je jedna korisnica.

“Moj Stipe, stvarno si nisko pao!”, komentirao je jedan korisnik.

Inače, ovo nije prvi put u kampanji da se na neprimjeren način spominje obitelj kandidata.

Podsjetimo, Milanovića se na snimkama sastanka s veteranima čuje kako govori da njegova majka, za razliku od Plenkovićeve, nije bila “vojni lekar”.

“Ja mu kao kršćanin mogu oprostiti, ali mu to neću zaboraviti. Nikad mi neće pasti na pamet nešto takvo reći o ičijoj obitelji”, šokiran je bio Andrej Plenković.

Izvor: Sloboda.hr/Index.hr
Foto: fah/Facebook