niko kovač brazil hrvatska izbornik hns

Niko Kovač danas je objavio popis igrača za susrete hrvatske nogomentne reprezentacije protiv Cipra (prijateljska, 4. rujna) i Malte (kvalifikacijska, 9.rujna) koje će naši nogometaši odigrati ususret početka kvalifikacija za Euro 2016. u Francuskoj.

Nakon Mundijala trojica su se igrača oprostila od reprezentativnog dresa; Stipe Pletikosa, Ognjen Vukojević i Eduardo da Silva pa se s nestrpljenjem očekivalo tko će ih zamijeniti.

Od novih lica tu su Ivan Vargić iz Rijeke te Lovre Kalinić iz Hajduka, Tin Jedvaj koji se ove sezone priključio Bayeru. Hrvoje Milić, Mario Pašalić, Marko Pjaca, Anas Sharbini, Alen Halilović, Andrej Kramarić i Duje Čop također su dobili pozive. U odnosu na SP, na ovom popisu nema: Zelenike, Schildenfelda, Badelja i Sammira te već spomenute trojice koja su se oprostila. Rebić je suspendiran, a Perišić ozlijeđen.

>>> Niko Kovač: Najviše me blate oni koji su me molili da ih povedem u Brazil kao savjetnike!

Popis Hrvatske: vratari Subašić, Kalinić i Vargić; braniči Srna, Ćorluka, Strinić, Lovren, Vida, Vrsaljko, Milić i Jedvaj, vezni igrači Modrić, Rakitić, Pranjić, Kovačić, Halilović, Brozović i Pašalić, te napadači Olić, Mandžukić, Jelavić, Sharbini, Čop, Kramarić i Pjaca…

hrvatska reprezentacija popis kramarić sammir niko kovač

Autor: Sloboda.hr
Foto: HNS