hos 9. bojna hos-a rafael vitez boban spomenik split

Vlastiti nedostatak mozga netko je noćas odlučio nadoknaditi bezumnim iživljavanjem nad ni više ni manje nego spomeniku hrvatskim braniteljima, točnije spomeniku slavnoj 9. bojni HOS-a “Rafael vitez Boban” u Splitu koji je svečano otkriven 9. svibnja ove godine.

Naime, do sada nepoznati vandali noćas su na spomenik 9. bojni HOS-a bacili veću količinu crvene boje te time unakazili taj vrijedan spomenik.

Pretpostavlja se da su vandali zapravo antifašistički uličari koji inače poznati po tome da noći provode drogirajući i opijajući se, pa stoga i ne čudi da su pod utjecajem narkotika i alkohola smogli snage za jedan ovakav vandalski čin.

Kao druga opcija povoda ovog vandalskog čina jest ta da se zapravo radi o činu plaćenom i zaštićenom od strane države, s obzirom na to da je država pod vlasti SDP-a i Zorana Milanovića otvoreno krenula u borbu protiv HOS-a. Pisali smo već o slučaju iz Čavoglava gdje je hrvatska policija po “višim zapovijedima” morala nasilno uhititi djevojku koja je na Dan pobjede isticala ratnu zastavu HOS-a.

Klikni LIKE ako misliš da su HOS-ovci ponos Hrvatske!

Ovim putem molimo sve koji imaju bilo kakve informacije o identitetu vandala neka to prijave policiji. Također, svaku informaciju o ovom slučaju možete poslati na adresu našeg uredništva [email protected] kako bismo što brže mogli javno obznaniti identitet uličara koji su unakazili spomenik 9. bojne HOS-a.

>>> Pročitajte čitavu kronologiju povijesti slavnog HOS-a

hos 9. bojna hos-a rafael vitez boban spomenik split

hos 9. bojna hos-a rafael vitez boban spomenik split