U javnost je ovih dana izašla nevjerojatna priča koja se dogodila 5. kolovoza ove godine na proslavi Dana pobjede u Čavoglavama.

Naime, u duhu tekovina tzv. antifašizma, dvoje “hrabrih” policajaca u Čavoglavama su toga dana odlučili Hrvatima na simboličan način pokazati tko je danas na vlasti u Republici Hrvatskoj. Da bi pokazali koliko današnja boljševička vlast mari za vrijednosti Domovinskog rata, ovo dvoje policajaca odlučili su silom uhititi nemoćnu djevojku i to zato što je isticala službenu i legalnu zastavu Hrvatskih obrambenih snaga (HOS).

Ovom incidentu je svjedočio Ivica Bolibruh, inače invalid Domovinskog rata. Bolibruh za dnevno.hr svjedoči kako su prisutni uvjeravali policajce da je zastava HOS-a legalna i da je policija ta koja krši zakon. No, policajce činjenice uopće nisu zanimale, te su uhićenu djevojku odvezli u Policijsku postaju Knin na daljnju obradu.

hos čavoglave policija za dom spremni zastava

Na dan kada se u Hrvatskoj (još uvijek službeno) slavi onaj dan kada su postrojbe Hrvatske vojske, među kojima i vojnici HOS-a, oslobodili okupirane dijelove teritorija RH i priveli Domovinski rat kraju, policija koja sebe naziva “hrvatskom” nasilno uhićuje djevojku zbog isticanja ratne zastave HOS-a. To je vrlo ozbiljna i vrlo jasna poruka nama Hrvatima s kime imamo posla i kakvo je trenutno stanje u Republici Hrvatskoj.

Kako je u Hrvatskoj očito na snazi jedna vrsta okupacije, jedino što portal Sloboda.hr može napraviti po ovom pitanju jest pokušati saznati identitet dotičnih policajaca i objaviti ga, kako bismo time eventualno spriječili slične incidente u budućnosti. Hrvatska javnost ima pravo znati tko (imenom i prezimenom!) nasilno uhićuje zbog isticanja legalnih zastava ratnih postrojbi iz Domovinskog rata.

Stoga, molimo Vas da ako znate identitet dotičnih policajaca, javite nam na naš e-mail: [email protected]

Klikni LIKE ako misliš da su HOS-ovci ponos Hrvatske!

>>> Pročitajte čitavu kronologiju povijesti slavnog HOS-a