bbb_rijeka

Najnovije vijesti o zapošljavanju Marka Kužea, sina pokojnog Josipa Kužea, u GNK Dinamo izazvale su val raznoraznih naklapanja o navodnom dogovoru oko suradnje Zdravka Mamića i BBB-a. Naime, Marko Kuže u GNK Dinamu trebao bi imati funkciju časnika za navijače, a u javnost je procurila informacija o sastanku braće Mamić i navijača. Tim povodom BBB-i su se oglasili priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Potaknuti medijskim napisima te izjavama pojedinaca iz Mamićevog kluba o tajnom sastanku s BBB-ima, dužni smo reagirati kao i navesti činjenice o najnovijem pokušaju manipulacije od strane braće Mamić.

Istina je da su Mamići kontaktirali pojedince iz BBB-a te da je do susreta s njima i došlo. Zdravko i Zoran Mamić pokušali su potkupiti grupu još jednom nemoralnom ponudom koja je bez imalo oklijevanja odbijena. Jedini njihov cilj bio je i ostao uništavanje bilo kakve oporbe njihovom diktatorskom načinu upravljanja klubom, drugim riječima- zaustaviti našu borbu protiv toga.

Ponuđena je ogromna količina novca, vođenje dijela marketinga kluba, predstavnička mjesta za navijače u strukturama kluba, vođenje redarske službe na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona, uklanjanje mreže i kamera sa sjeverne tribine, ukidanje vouchera i crnih lista, postotak od prodanih ulaznica za sjevernu tribinu, kao i puštanje na slobodu pritvorenih navijača. Takvom ponudom je potvrđeno ono na što ukazujemo već duži niz godina: da Mamić sa svojim poltronima stoji iza kriminala u hrvatskom nogometu te nastoji kontrolirati navijače koji su jedina istinska oporba nogometnoj mafiji.

[quote]Istina je da su Mamići kontaktirali pojedince iz BBB-a te da je do susreta s njima i došlo. Zdravko i Zoran Mamić pokušali su potkupiti grupu još jednom nemoralnom ponudom koja je bez imalo oklijevanja odbijena.[/quote]

Mamićeve ponude takvog tipa nikada i ni pod kojim uvjetima nećemo prihvatiti! Kompromisa nema! Jedino što možemo prihvatiti je njegova bezuvjetna ostavka! Nas se ne može kupiti, a pogotovo ne obećanjima Zdravka Mamića koji je dokazani patološki lažov i manipulator.

Ujedinjenje svih hrvatskih navijačkih skupina u borbi protiv postupaka nogometne mafije očito je izazvalo paranoju kod Zdravka Mamića koji nas je posljednjom ponudom ponovo pokušao razjediniti. Dotični može biti siguran kako u tom naumu nije uspio!
Nastavljamo borbu za Dinamo!
Grupa neće do daljnjega ići na sjevernu tribinu!
Ustrajemo u zahtjevu da Zdravko Mamić i njegova garnitura moraju napustiti klub!

I za kraj, Mamiću – nama ne treba „časnik“ za navijače, nama treba častan klub!

Bad Blue Boys

Autor: F.Č.
Foto: BBB