komadina sdp

Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a i kandidat za predsjednika te stranke gostujući u HRT-ovom Studiju 4 komentirao je napise da ima glasove 100 od 139 delegata za konvenciju stranke.

Komadina je kazao kako mu je “interesantno za vidjeti da se glasovi već broje, a da delegati još nisu ni stigli u Zagreb”. Potvrdio je kako su njegovi glavni podupiratelji Rajko Ostojić, Tonino Picula i Davor Bernardić. Dodao je, međutim, kako će u njegovom timu biti mjesta i za Milanovićeve ministre – ukoliko žele pridonjeti. Također je poručio da su, što se njega tiče – svim članovima koji se žele vratiti u SDP vrata otvorena, trebaju samo ispuniti pristupnicu.

“Facebook-prepisku” punu uvreda i psovki na njegov račun ocijenio je sramotnom. Navode da je za sve kriv Bernardić ocijenio je čudnima i nelogičnima. “Socijaldemokrati se zalažu za toleranciju i solidarnost, ali ni u društvu nije pristojno nikoga vrijeđati, a naročito drugarice i drugove”, kazao je Komadina.

Dodao je kako u Istri i Rijeci ima “nekoliko izdajnika”, ali da će od svojih kolega tamo dobiti poptoru. Komentirajući izbor novog kandidata za ministra branitelja kazao je kako je Tomislav Medved “kao nebo i zemlja” u odnosu na Miju Crnoju i Milijana Brkića.

Izvor: Sloboda.hr/HRT